Mos Craciun alege din timp darurile la Iulius Town! Descopera idei de cadouri si profita de ofertele Black Friday X-MAS Edition (P)

Mai sunt doar 35 de zile pana la Craciun, iar atmosfera de sarbatori deja se face simtita, asa ca toata lumea sta cu gandul la cadouri. Cei mai harnici au fost deja la cumparaturi de Black Friday, dar cum reducerile nu pot fi niciodata prea multe, mai ales in preajma sarbatorilor, magazinele din Iulius Town te intampina cu oferte speciale pana la finalul lunii noiembrie. Consulta catalogul online si pregateste-te din timp pentru sarbatori!


Toti iubim Craciunul, dar de regula, cele mai asteptate sarbatori de peste an vin la pachet cu multa agitatie, goana dupa cadouri, decoratiuni, brad si preparate pentru masa de sarbatoare. Iulius Town vine insa in intampinarea ta si a pregatit un Black Friday X-MAS Edition, care tine pana in 29 noiembrie 2020, pentru ca tu sa-ti faci in liniste cumparaturile si sa beneficiezi de reduceri de pana la 80%.

Cel mai bun cadou nu e doar cel oferit din suflet, dar si ales personalizat, mai ales daca reusesti sa oferi celor dragi ceea ce si-au dorit de mult timp. Pentru ea poti alege un cadou pretios pe care il va purta zi de zi pentru ca Teilor, Pandora, Splend’or, Meli Melo si Be in Time au reduceri de pana la 50%.

Cu siguranta ii vei aduce un zambet larg pe fata si daca optezi sa-i daruiesti perechea de pantofi pe care si-o doreste de mult, iar pentru asta poti face o vizita la Anna Cori, Musette, Il Passo, Ecco, Benvenuti, CCC, Deichmann si Pantoful Galben, unde preturile au scazut cu pana la 70%. Tinute dar si preturi speciale de sarbatori au pregatit si magazinele de imbracaminte, asa ca Nissa, Peek& Cloppenburg, Guess, Invidiauomo, Leonard Collection, Terranova, Lee Cooper, Intimissimi, dar si alte locatii de profil afiseaza discounturi.

Si cum fiecare femeie iubeste parfumurile, produsele de make-up sau cosmetica, poti face o vizita si la M.A.C. Cosmetics, Xpert Beauty, The Body Shop, Marionnaud, dar si la celelalte branduri de profil, pentru a achizitiona un cadou ce o va cuceri.

Un accesoriu aparte care completeaza tinuta, o pereche de pantofi eleganti, un pulover calduros sau o camasa croita corect sunt cateva idei de cadouri potrivite pentru el. Oferte in acest sens au pregatit Antoni Zeeman, D’S Damat, Bigotti, Seroussi, Musette, dar si multe alte magazine. Daca il pasioneaza tehnologia, nu ezita sa faci o vizita la Media Galaxy, daca este o fire atletica profita de reducerile de la Grid, Distinctive, Vgeneration, Superdry si New Era, iar ochelari cool pe care sa-i daruiesti poti achizitiona de la Interoptik Shops si Optiblu.

Pentru cei mici, cadourile de Craciun trebuie sa fie magice, doar nu in zadar, in fiecare an, Mosul primeste milioane de scrisori. Chicco, Coccodrillo, Deluka, Dinoland si Big Step vin cu oferte in sprijinul sau.

Si pentru ca sarbatorile de iarna sunt despre timpul petrecut, acasa, alaturi de familie, da o fuga si pana la Nobila Casa, Meli Melo si Ximi Vogue, unde vei gasi decoratiunile perfecte pentru sarbatori magice. Daca iti propui sa pregatesti tu masa de Craciun, Kitchen Shop are reduceri la toate produsele, iar daca planuiesti sa citesti in zilele libere fa o vizita la Carturesti.

Surprizele nu se opresc aici, asa ca trebuie sa consulti catalogul online si sa vii la Iulius Town pentru a profita de ofertele din magazine si pentru a gasi cadourile perfecte pentru cei dragi. Iulius Town este deschis pentru experiente sigure de shopping in intervalul orar 10 – 21. (I.P.)

 

Leave a Reply