Compania IULIUS ofera gratuit spatiile din reteaua sa nationala de proiecte pentru organizarea evenimentelor educationale si de business (P)

Compania IULIUS este alaturi de organizatorii de evenimente educationale si de business, a caror activitate a fost puternic afectata de criza socio-medicala. Cu scopul de a-i sustine, proiectele din portofoliul IULIUS vor gazdui in regim de gratuitate, timp de trei luni de la ridicarea restrictiilor, evenimentele educationale, de business, tehnologice, creative si antreprenoriale.


Proiectele grupului IULIUS, concepte mixed-use, includ si centre de conferinte si infrastructura necesara organizarii de evenimente. De-a lungul timpului, la nivelul intregii retele s-au dezvoltat parteneriate cu numeroase entitati din sfera conferintelor, care sunt apreciate si atrag public creativ si implicat.

Ca urmare a initiativei organizatorilor evenimentelor educationale de business, tehnologie, IT, antreprenoriat si creative, prin scrisoarea deschisa transmisa catre Guvern, cu scopul de a sprijini aceasta industrie, timp de trei luni de la ridicarea restrictiilor, compania IULIUS le va oferi spatiile gratuit, in toate proiectele sale din tara.

„Credem ca in aceasta perioada este important sa identificam solutii si sa ne sprijinim unii pe altii. Si noi resimtim efectele directe si indirecte ale pandemiei, insa trebuie sa fim alaturi de entitatile care au avut activitatea suspendata aproape integral. Campania aceasta reprezinta maniera prin care ne implicam in sustinerea unui segment al economiei pe care il consideram relevant si cu impact in dezvoltare. Avem nevoie de ei pe termen lung, astfel ca incercam sa venim cu solutii pe termen scurt”, a declarat Sebastian Mahu, Head of Asset Management IULIUS.

Compania IULIUS este singurul dezvoltator si operator de proiecte mixed-use de regenerare urbana din tara. In portofoliul sau se regasesc doua ansambluri mixte – Palas Iasi si Iulius Town Timisoara -, precum si reteaua Iulius Mall din Iasi, Cluj-Napoca si Suceava. Gandite ca formate integrate, proiectele IULIUS includ functiuni de retail, office, parc si entertainment.

Printre facilitatile oferite se numara si accesul la centre de evenimente premium, un atu pentru companiile prezente in cladirile de birouri, cat si pentru partenerii externi. Sustinator al mediului educational si cultural, IULIUS este un partener de lunga durata al unora dintre cele mai prestigioase conferinte, workshop-uri, seminarii, forumuri etc. din domeniu, locale, nationale si internationale. In 2019, grupul IULIUS a gazduit peste 100 de astfel de evenimente in proiectele pe care le opereaza. (I.P.)

Leave a Reply