Politistul Marian Godina ii bate obrazul ministrului Marcel Vela, dupa ce seful de la Interne si-a decorat secretara. “O mare bataie de joc la adresa atator politisti, jandarmi si pompieri!”

Halucinanta decizie a ministrului Marcel Vela de a-si “avansa” secretara pe lista persoanelor cu merite deosebite din Ministerul Afacerilor Interne, care au fost decorate, de 1 Decembrie, de presedintele Klaus Iohannis, a starnit valuri de nemultumiri in randul politistilor din toata tara.


Care sunt meritele Gabrielei Madalina Siia Cenusa, care, pana in urma cu cativa ani, vindea detergent intr-un supermarket, nu au fost dezvaluite de Marcel Vela, insa acesta a reusit sa-l convinga pe presedintele Klaus Iohannis sa semneze decretul prin care tinerei i s-a conferit Ordinul si Medalia Nationala pentru Merit.

Asta, in conditiile in care, potrivit legii, aceasta decoratie poate fi primita numai dupa indeplinirea, cu rezultate deosebite, a unor functii civile si militare timp de cel putin 5 ani. Iar Gabrielei Madalina Siia Cenusa este angajata MAI doar de sase luni.

„In urma cu sapte ani, vindeam detergent intr-un supermarket, dar o faceam cu pasiune, mereu mi-a placut sa fiu alaturi de oameni, printre ei si sa fiu de folos“, spunea tanara intr-un interviu.

Inainte de a obtine jobul de referent la cabinetul lui Vela, a fost consilier onorific la Ministerul Culturii, unde s-a ocupat intens de zona de beauty, de automobile, dar a avut si un internship de reporter de noapte la o televiziune.

“Domnule ministru Marcel Vela, ma tem ca e posibil ca acestei doamne sa i se faca o nedreptate, pentru ca majoritatea oamenilor se intreaba ce o fi facut de a meritat aceasta distinctie. Chiar si eu ma intreb.

Sunt sigur ca ceva remarcabil o fi facut de ati nominalizat-o pentru a fi decorata, dar suntem cu totii foarte curiosi sa aflam care sunt acele fapte remarcabile din activitatea dumneaei profesionala, iar odata spuse, va scapa de critici si va putea fi felicitata asa cum se cuvine.

Ma tem insa ca n-a facut nimic remarcabil, iar in acest caz, decorarea dumneaei ar reprezenta, din partea dumneavoastra, o mare bataie de joc la adresa romanilor, dar si la adresa atator politisti, jandarmi si pompieri care isi rup carca prin ministerul asta si cu a caror activitate, nu de putine ori, va laudati pe Facebook”, este mesajul critic postat de Marian Godina pe pagina sa de socializare. (V.E.)

Leave a Reply