FOTO. Atmosfera de Craciun s-a instalat in Iulius Town Timisoara. Bucura-te de shopping intr-un peisaj de basm! (P)

S-a dat startul celui mai frumos sezon din an, iar ansamblul Iulius Town este deja pregatit pentru sarbatorile de iarna. Decoratiunile sunt inspirate din cele mai frumoase povesti de Craciun, ghirlandele luminoase au fost aprinse, stelutele stralucesc, iar brazii au fost impodobiti. Vino sa ne bucuram impreuna de atmosfera de poveste!


Cand ne gandim la jucariile copilariei, prima imagine care ne vine in minte este cea a ursuletului de plus. Fie ca l-am primit cadou de ziua noastra cand eram mici, fie a fost acolo inca de cand ne-am nascut, fie l-am asteptat pe Mos Craciun impreuna, ursuletul de plus a reprezentat pentru multi copii primul prieten pe care l-au imbratisat.

Luna aceasta, la Iulius Town, ursuletii de plus au devenit spiridusii mosului si ii asteapta pe cei mici sa se bucure de o atmosfera desprinsa din basme, iar pe cei mari sa retraiasca cele mai frumoase amintiri din copilarie.

De cum ajungi in Atrium esti intampinat de maiestuosul brad – vestitorul celui mai asteptat sezon, cel al cadourilor. Globuri stralucitoare, decoratiuni in culoarea oficiala a Craciunului, multe alte ornamente si luminite sclipitoare dau viata bradului. La baza lui se afla un grup de ursuleti de plus si un elefant costumati de spectacol, care aduc impreuna fantezia circului si magia Craciunului. Ursuletii fac echilibristica pe elementele de decor sub privirele incantatoare ale vizitatorilor, indiferent de varsta, iar elefantul ii intampina zambitor.

Alti brazi, de aceasta data decorati in alb si auriu si care dau o nota in plus de eleganta, pot fi admirati in zona Intersport, iar miile de luminite si stelele sclipitoare completeaza atmosfera sarbatorilor de iarna.

Si Iulius Gardens s-a imbracat in haine stralucitoare, iar plimbarile in parc vor fi deosebit de placute datorita zecilor de copaci, a zonei de la lac si a stalpilor impodobiti cu beculete. Tot in parc vor putea fi admirate globuri stralucitoare supradimensionate, iar bradul de la intrare si girafele te introduc intr-o lume magica.

In aceasta atmosfera de basm, inspiratia vine mai usor atunci cand esti in cautarea cadourilor pentru cei dragi, iar magazinele au pregatit o multime de surprize.

Nu am uitat nici de cel mai simpatic batranel. Iulius Town il ajuta anul acesta pe Mos Craciun sa vorbeasca cu toti copiii. Ramai aproape si fii printre primii care afla vesti de la Mosul!

Bucura-te de magia Craciunului la Iulius Town! (I.P.)

Leave a Reply