Bucuria Craciunului ramane aceeasi! Iulius Town Timisoara ti-a pregatit mii de cadouri in valoare de 15.000 de euro (P)

2020 a fost un an diferit pentru toata lumea, motiv pentru care vrem ca finalul lui sa fie unul de poveste. Bucuria Craciunului ramane aceeasi, indiferent de circumstante si distante! Asa ca #impartecuceidedeparte, deoarece in acest an cadourile ne apropie mai mult decat oricand.


Astfel, daca te-ai transformat in ajutorul lui Mos Craciun si ai pornit in cautarea celor mai inspirate daruri pentru cei dragi, poti fi surprins chiar tu cu un cadou. Iulius Town ti-a pregatit premii in valoare totala de 15.000 de euro!

Sarbatorile de iarna inseamna generozitate si timp petrecut impreuna cu cei dragi, dar bucuria de a darui si surpriza unui cadou sunt si ele doua elemente cheie ale Craciunului.

La Iulius Town vei avea parte de amandoua, pentru ca cele mai harnice ajutoare ale Mosului vor fi premiate. Astfel, in perioada 4 – 23 decembrie 2020, daca faci cumparaturi de minimum 300 de lei, din magazinele din Iulius Town, in aceeasi zi, vei fi premiat instant. Tot ce trebuie sa faci este sa inregistrezi bonurile la Centrul de Premiere, situat in zona Centrului Informational.

De luni pana vineri, primele 200 de persoane si in weekend, primele 250, care se inregistreaza in sistemul electronic vor primi, in functie de norocul lor, vouchere de cumparaturi cu valori cuprinse intre 30 si 100 de lei, cecuri cadou de 50 de lei, rimeluri de la Pupa, masti pentru copii sau bauturi racoritoare.

Voucherele pot fi transformate in incaltaminte confortabila si in trend de la Musette, in tinute fashion de la Next, in accesorii de la Hoco sau in carti si decoratiuni de la Carturesti. Insa surprizele nu se termina aici, iar in zilele de 11, 18 si 23 decembrie 2020, dupa ora 15, 10 clienti care au facut cumparaturi de minimum 300 lei din magazinele Iulius Town in perioada campaniei, vor castiga vouchere la Bijuteria Stil in valoare de 485 de lei. Valoarea totala a premiilor se ridica la 15.000 de euro!

Cumparaturile sunt insa si mai placute in cadrul de poveste instalat in Iulius Town, si chiar daca shoppingul online este mai confortabil, nu despre confort este cadoul perfect, ci depre emotia alegerii lui si despre satisfactia de a-l simti exact asa cum o va face cel care il primeste.

Pe langa asta, ursuletii de plus, elefantul si girafele aduc impreuna fantezia circului si magia Craciunului, globurile stralucitoare dau viata bradului, iar luminitele sclipitoare completeaza atmosfera de sarbatoare. Si Mos Craciun pregateste surprize pentru cei mici.

Cauta cadourile perfecte in Iulius Town, iar noi avem grija ca bucuria Craciunului sa ramana aceeasi si anul acesta! (I.P.)

Leave a Reply