Veste buna pentru amatorii de fitness! Salile de sport din Timisoara si din judet se redeschid, in urma votului pozitiv din CJSU

COMUNICAT. Prefectul Liliana Onet a convocat, in aceasta dupa-amiaza, o sedinta a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, in cadrul careia s-a facut o analiza in privinta redeschiderii salilor de sport, avand in vedere solicitarea domnului domnul Alin Nica, presedintele Consiliului Judetean Timis si vicepresedinte al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta.


Institutia Prefectului a solicitat un punct de vedere de la Directia de Sanatate Publica Timis, tinand cont de contextul epidemiologic actual.

Prefectul Liliana Onet a punctat contextul in care a fost luata decizia de inchidere a salilor de sport, avand in vedere faptul ca la luarea acestei decizii rata de infectare la nivelul judetului era 6,21/1000 cu trend ascendent galopant, iar astazi rata de infectare pe judet este 4/1000 de locuitori.

Si la nivelul municipiului Timisoara trendul este usor descendent, ajungand, astazi, la 5,23 cazuri/1000 locuitori. O analiza de specialitate a fost prezentata in cadrul sedintei de vicepresedintele Societatii Romane de Epidemiologie, conf. dr. Emilian Popovici.

Au fost solicitate puncte de vedere si din partea reprezentantilor institutiilor Ministerului Afacerilor Interne, institutii care au atributii de control.

In urma votului membrilor Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta s-a decis redeschiderea salilor de sport. (Prefectura Timis)

Leave a Reply