Profetia lui Vela s-a adeverit! Liderul de sindicat al politistilor din Romania, Dumitru Coarna, a ajuns deputat PSD

Dupa ce a folosit Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC) din Romania ca pe o rampa de lansare catre un mandat de parlamentar, controversatul lider de sindicat Dumitru Coarna si-a vazut visul cu ochii.


Alegerile din 6 decembrie l-au propulsat in Camera Deputatilor, in conditiile in care sindicalistul a fost candidatul nr. 1 pe lista PSD Calarasi, partid care a castigat alegerile in judetul de pe malul Dunarii cu peste 44% din voturile exprimate de cetateni.

Dupa ce s-a vazut ca sacii de voturi “in caruta”, Dumitru Coarna a postat un mesaj de multumire pe pagina sa de socializare.

“Va multumesc pentru increderea pe care mi-ati acordat-o. Voi ramane acelasi om aproape de oameni si imi voi respecta promisiunea de a lupta, din Camera Deputatilor, pentru un trai mai bun, siguranta cetatenilor si salarii decente”, promite presedintele SNPPC, uitand ca, de cativa ani, a fost mentinut in cursa pentru parlament de catre politisti, carora ar trebuie sa le dedice intreg mandatul de deputat.

Reamintim ca, in luna martie, ministrul de Interne, Marcel Vela, a prevestit faptul ca sindicalistul care-si radicalizase protestele impotriva noii guvernari va candida pentru un mandat de parlamentar pe listele PSD.

Intrebat de Impact Press, in iunie, daca va intra in politica, iar actiunile de protest au menirea de a atrage atentia asupra sa, mincinosul Dumitru Coarna a negat cu desavarsire. “N-am ce sa comentez! Stire falsa!”. (G.I.)

Leave a Reply