Festivalul “Cantarea Vaccinarii”. Fostul deputat Varujan Vosganian persifleaza festivismul si propaganda luptei anti-Covid

Fostul lider ALDE, Varujan Vosganian, care nu a mai reusit sa-si prelungeasca mandatul de deputat la recentele alegeri parlamentare, compara actiunile Guvernului de promovare a vaccinarii anti Covid-19 cu ”bolsevismul”.


”Comunistii erau mici copii fata de festivismul si propaganda prilejuite de lupta anti-COVID 19”, sustine fostul lider ALDE intr-un mesaj postat pe Facebook.

Mai mult, Vosganian numeste in mod ironic toata aceasta campanie de informare a populatiei, privind virusul Sars-Cov-2, drept ”Festivalul Cantarea Vaccinarii”.

In luna iulie, fostul parlamentar ALDE a mai facut afirmatii cel putin surprinzatoare legate de epidemia de Covid-19, sustinand ca nu populatia ar fi de vina pentru cresterea numarului de infectari cu noul coronavirus.

”Festivalul „Cantarea vaccinarii” ne demonstreaza ca, in mod clar, comunistii erau mici copii fata de festivismul si propaganda prilejuite de lupta anti-COVID 19. Pandemia a reusit, in multe privinte, ce n-a reusit bolsevismul. Si inca n-ati vazut tot.

Ascultati aici cum debuteaza campania de vaccinare anti-COVID 19:

  • Prima transa de vaccinuri, in numar de zece mii, intra, simbolic, in tara astazi, in zi de Craciun, la ora 13.00. Camionul incracat cu respectivele vaccinuri este intampinat de Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul de Interne si Valeriu Gheorghita, presedintele Comitetului National de Coordonare a Vaccinarii anti-covid (avem si asa ceva).
    – Cu acest prilej au fost declarate, intre 25 si 27 decembrie, Zilele Europene ale Vaccinarii in Romania.
  • Transportul de vaccinuri va ajunge la Institutul Matei Bals in ziua de 26 decembrie, la ora 7,00. Jurnalistii interesati sa imortalizeze momentul sunt asteptati incepand cu ora 6,30.
  • In ziua de 27 decembrie incepe vaccinarea in cele zece spitale de boli infectionase din tara. La Institutul Matei Bals vaccinarea incepe la ora 9,00. Pentru oportunitati media se desemneaza un maior, ca persoana de legatura. Presa trebuie sa fie, neaparat, de fata.
    – Si pentru ca Festivalul „Cantarea Vaccinarii” sa fie cu adevarat grandios si cu participarea natiunii, evenimentele vor fi transmise live pe toate paginile de Facebook institutionale ale Guvernului Romaniei. 

Traiasca si infloreasca lupta impotriva COVID-19 si pacea intre popoare!” (Mara Ion)

Foto: Costi DUMA

Leave a Reply