VIDEO. Un jandarm ameninta un echipaj de Politie Rutiera, pentru a nu-i amenda sotia. “Bai, baieti, voi sunteti sanatori la cap? Voi avea grija special de tine!”

Sindicatul politistilor Europol a publicat pe pagina sa de Facebook, in aceasta seara, o inregistrare video in care un barbat care se recomanda ca fiind „maiorul Culache” ameninta doi politisti de circulatie care voiau sa ii de avertisment sotiei sale pentru ca nu avea actele asupra sa.


„La urmatoarea misiune, cand voi coordona toate activitatile voi avea grija special de tine, nu de pustiul, pustiul si-o facut treaba”, spune acest barbat, care se recomanda ca fiind „maior Culache”, „ofiter superior”.

Acesta ii spune sotiei sale sa scrie pe procesul verbal ca nu recunoaste fapta, in ciuda faptului ca aceasta incearca sa-l linisteasca spunandu-i: „Este un avertisment ca nu am actele la mine. Este greseala mea”

ncidentul a avut loc, potrivit sindicatului Europol, in Tecuci, jud. Galati.

„Politistii tineri nu mai sunt intimidati nici de statutul social, nici de cel politic si nici chiar de amenintarile acestui tip de “ofiter superior”. De-abia asteptam sa vedem daca si conducerea Jandarmeriei Romane tolereaza astfel de comportamente”, afirma sindicalistii.

Iata mai jos postarea publicata pe Facebook de sindicatul Europol:

„Un echipaj de politie opreste un autoturism in toiul noptii in Tecuci, jud. Galati. La volan este o femeie care le spune politistilor ca nu are actele asupra ei. In drepta este personajul Alfa, vizibil turmentat.

La volan este o femeie care le spune politistilor ca nu are actele asupra ei. In drepta este personajul Alfa, vizibil turmentat. Colegii o felicita pe doamna pentru ca a ales sa conduca ea autoturismul si ii spun ca de data aceasta, ii vor acorda un avertisment pentru lipsa actelor, fiind clar ca a fost nevoita sa conduca masina in contextul partenerului turmentat.

Surpriza insa apare cand politistul ii inmaneaza procesul verbal si ii spune ca i-a aplicat avertisment. Personajul Alfa intra in scena, ii “ordona” sotiei sa scrie ca nu recunoaste fapta, zbiara ca el este “ofiter superior” si ii ameninta pe politisti ca va avea el “grija” de ei.

Aceasta este o categorie aparte de frustrati pe care ii gasim in tot sistemul nostru, fie ca e vorba de jandarmi, pompieri, politie. Sunt cei care au legitimatia de decor, pentru ca oricum pe ei nu ii vezi in strada alaturi de subalterni sa ii coordoneze si sa ii indrume. Ei stau inchisi prin birouri sau ii vezi doar in “controale” unde fac pe zmeii.

Generatiile insa se schimba. Politistii tineri nu mai sunt intimidati nici de statutul social, nici de cel politic si nici chiar de amenintarile acestui tip de “ofiter superior”. De-abia asteptam sa vedem daca si conducerea Jandarmeriei Romane tolereaza astfel de comportamente”.

UPDATE 21.20: Reprezentantii Jandarmeriei Galati au transmis, sambata seara, ca dezaproba comportamentul jandarmului care a amenintat un politist si ca la nivelul institutiei a fost demarata o ancheta. (V.E.)

2 thoughts on “VIDEO. Un jandarm ameninta un echipaj de Politie Rutiera, pentru a nu-i amenda sotia. “Bai, baieti, voi sunteti sanatori la cap? Voi avea grija special de tine!”

  1. NU CEDATI . NU CEDATI O FRIMITURA IN FATA ACESTUI PORC BEAT . FELICITARI CELOR CARE SE OPUN SANTAJULUI COMUNIST INFECT : LEGEA IESTE LEGE PENTRU ORCINE SI ASTA LE LASAM NOILOR GENERATII : O ROMANIE MAI CURATA CINSTITA SI DEMNA. TOTI POLITISTII SI JANDARMII TREBUIE SA URMAREASCA ACELASI EXEMPLU MINUNAT DE CORECTITUTINE SI DE CIVILIZATIE DUPA 31 DE ANI DE BATJOCURA SI NESIMTIRE. BRAVO SI SPER CA DE ACEST PORC O SA AIBA GRIJA SUPERIORII LUI PENTRU A NU MAI EXERSA VREODATA ACEATSA NOBILA MESERIE DE POLITIST .

  2. NU CEDATI . NU CEDATI O FRIMITURA IN FATA ACESTUI PORC BEAT . FELICITARI CELOR CARE SE OPUN SANTAJULUI COMUNIST INFECT : LEGEA IESTE LEGE PENTRU ORCINE SI ASTA LE LASAM NOILOR GENERATII : O ROMANIE MAI CURATA CINSTITA SI DEMNA. TOTI POLITISTII SI JANDARMII TREBUIE SA URMAREASCA ACELASI EXEMPLU MINUNAT DE CORECTITUTINE SI DE CIVILIZATIE DUPA 31 DE ANI DE BATJOCURA SI NESIMTIRE. BRAVO SI SPER CA DE ACEST PORC O SA AIBA GRIJA SUPERIORII LUI PENTRU A NU MAI EXERSA VREODATA ACEATSA NOBILA MESERIE DE POLITIST.

Leave a Reply