Happy Winter Sale la Iulius Town! Descopera reducerile de pana la 70% din magazine si bucura-te de shopping (P)

Prima luna din anul 2021 aduce surprize pentru iubitorii de fashion. Magazinele din Iulius Town te asteapta cu reduceri fabuloase, asa ca este momentul perfect sa dai un refresh garderobei tale!


Esti pregatit sa primesti vestile bune? Vitrinele magazinelor din Iulius Town afiseaza oferte pe care nu trebuie sa le ratezi, asa ca scoate lista cu dorinte si pregateste-te pentru un maraton al cumparaturilor, care va dura toata luna ianuarie.

Articole vestimentare reduse cu pana la 70% gasesti la Mango, Lee Cooper, C&A, Escudo, Ginette, KVL by Kenvelo, Leonard, Jolidon, iar Guess, Tommy Hilfiger, Mango, Marks&Spencer, Bershka, New Era, Viggo, Mathilde, Sofiaman, D’S Damat, Icon, Fanylux, Intimissimi si Invidiauomo au discounturi de pana la 50%. Zara, Stradivarius si Poema au reduceri de pana la 40%, insa si celelalte branduri ti-au pregatit promotii speciale. 

Dupa ce iti alegi noua tinuta, asorteaz-o cu o pereche de incaltamine, care sa iti scoata in evidenta stilul! Il Passo are promotii de pana la 70%, Anna Cori de pana la 60%, pe cand la Tezyo, Office Shoes, Ecco, Grid, Jazz, Tamaris si CCC preturile s-au injumatatit. Si celelalte branduri au o multime de surprize.

Apoi, treci si prin magazinele tale preferate de beauty&care, rasfata-te si straluceste ca o diva cu produsele dorite, pe care acum le poti achizitiona la preturi irezistibile.

Sephora si Laboratoarele Fiterman ti-au pregatit reduceri de pana la 70%, Douglas are oferte de pana la 60%, iar MAC, Kiehl’s, Inglot, Pupa Milano, The Body Shop, Yves Rocher, Economic Parfumes si Perfect Nails au, de asemenea, preturi reduse.

Si daca tot esti la capitolul self care, treci si pe la magazinele cu accesorii si bijuterii si ofera-ti un dar special.

Kultho, Splend’or, Edifice, Be in Time si Parfois are reduceri de pana la 50%, dar si Swarovski si Bijuteri Gia afiseaza preturi mai mici.

Reducerile de iarna au ajuns si in magazinele dedicate celor mai sportivi. Hervis Sports are discounturi de pana la 70%, Sport Vision de pana la 60%, iar Superdry, VGeneration, Adidas, Buzz, Intersport si AA Sport au oferte atractive la o gama variata de produse.

Chiar daca Mos Craciun abia a lasat cadourile sub brad, poti sa completezi garderoba celor mici cu haine de la Coccodrillo si Next, unde reducerile sunt de pana la 60%, incaltaminte de la Big Step cu pana la 50% mai ieftina si jucarii la preturi speciale de la Dinoland si Hippoland.

Treci si pe la Zara Home si Nobila Casa ca sa-ti alegi cele mai frumoase decoratiuni si sa profiti de oferte, iar articole pentru casa la pret redus gasesti la Top Shop si Ximi Vogue.

Lista reducerilor continua, iar oferta poate fi consultata in catalogul Iulius Town.

Ne vedem la shopping, in Iulius Town! (I.P.)

Leave a Reply