O judecatoare in varsta de 48 de ani a decedat din cauza oboselii extreme si a stresului. Declaratie lipsita de empatie a purtatorului de cuvant al instantei

O judecatoare de la Judecatoria Roman, in varsta de 48 de ani, a decedat din cauza unui anevrism cerebral, care apare pe fondul oboselii extreme si a stresului.


Judecatorii din localitate sunt socati de moartea prematura a colegei lor, Simona Irina Cijenschi, care a decedat intr-o clinica privata din Bucuresti, la varsta de doar 48 de ani, in urma unui anevrism cerebral. Decesul judecatoarei a survenit, marti, 12 ianuarie, la orele 16.

Purtatorul de cuvant al instantei, judecator Constantin Chiriluta, a avut o interventie lipsita total de empatie la postul local TV CNS: ”E destul de evident faptul ca pierderea unui judecator din schema, inafara de pierderea fizica, va creste incarcatura de dosare pentru fiecare judecator. Doamna Cijenschi activa in materie civila, astfel ca se vor supraaglomera sedintele de judecata. In ce priveste masurile pe care le vom lua, nu au fost inca stabilite de conducerea judecatoriei”, a declarat judecatorul, aratat ca, din 11 posturi aflate in schema de personal a instantei, sunt ocupate doar 6.

In schimb, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), prin intermediul unui comunicat de presa, si-a exprimat profundul regret pentru incetarea din viata al magistratului  Simona Irina Cijenschi, judecator in cadrul Judecatoriei Roman, si transmite sincere condoleante familiei indoliate. (G.I.)

 

Leave a Reply