Politistii Sectiei 4 Timisoara fac “scut” in jurul sefului lor demisionar. “Nu consideram ca este corect ca acesta sa fie linsat mediatic!”

Gestul de onoare al sefului Sectiei 4 Politie Timisoara, comisarul Alin Popa, care a decis sa demisioneze din functie dupa ce o serie de mesaje de amenintare transmise unor agenti din subordine au ajuns in spatiul public, a creat panica in randul politistilor care-si desfasoara activitatea in aceasta unitate din cadrul Politiei Municipiului Timisoara.


Astfel, la cateva ore de la anuntul privind renuntarea la functie, comisarul Alin Popa a avut surpriza sa afle ca stilul sau de conducere, cu biciul si zaharelul, este extrem de apreciat de politistii din subordine, care, intr-o scrisoare laudativa semnata de 42 de agenti si un ofiter, l-au rugat insistent sa revina asupra demisiei.

Lista este deschisa de comisarul Brindusoni Mihaela, care da tonul solidarizarii cu seful demisionar, fiind urmata de tot efectivul Sectiei 4 Politie, mai putin agentii care au fost certati si amenintati cu bataia.

“Nu consideram ca este corect ca acesta sa fie linsat mediatic in baza unor franturi de mesaje provenite de la un coleg care, prin lipsa de experienta, dezinteres fata de munca de politie si incapacitatea de a intelege niste dispozitii clare, incalcandu-le in mod repetat, a pus intr-o lumina nefavorabila efortul depus de un intreg colectiv, format din aproape 50 de politisti, al acestei sectii”, se mentioneaza in scrisoarea deschisa adresata Ministerului Afacerilor Interne, Inspectoratului General al Politiei Romane, mass-media si sindicatelor din Politia Romana.

Pe de alta parte, agentul care a dezvaluit modul in care comisarul Alin Popa se comporta cu subalternii isi cauta avocat pentru a promova o plangere disciplinara si una penala impotriva fostului sau sef, sustinand ca de aproape 3 ani este discriminat si hartuit in permanenta la locul de munca.

Deocamdata, se asteapta reactia sefului Politiei Municipiului Timisoara, comisarul sef Daniel Draguta, insa este clar ca acest scandal a aparut intr-o perioada extrem de nepotrivita pentru cativa sefi de la varful inspectoratului, in conditiile in care se trag sfori si se fac diverse aliante in “razboiul” subteran pentru functia de inspector sef al IPJ Timis. (G.I.)

One thought on “Politistii Sectiei 4 Timisoara fac “scut” in jurul sefului lor demisionar. “Nu consideram ca este corect ca acesta sa fie linsat mediatic!”

  1. Bine doamna Brindusoni este cunoscuta pentru stilul ei complezent fata de sefi si in general fata de oricine ii poate procura vreun avantaj. E trist ca un astfel de personaj se posteaza mereu in simbolul principiilor bune cand pricipiile inerente si faptele care o caracterizeaza pe doamna in cauza nu sunt chiar atat de nobile.

Leave a Reply