Atac mafiot la un birou notarial din Timisoara! Notarul Vio Panduru, amenintat cu moartea si batut violent de mai multi interlopi

Mai multi indivizi violenti au navalit, astazi, la un birou notarial din zona Pietei Unirii din Timisoara, unde l-au batut pe notar si au devastat mobilierul din incinta. Una dintre secretare a incercat sa intervina, insa s-a trezit cu un pumn in fata si avertizata pe un ton dur, sub amenintarea unui cutit, sa nu sune la politie.


Notarul Iosif-Viorel Panduru, fiul generalului de politie (r) Iosif Panduru si finul fostului sef al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera, colonelul (r) Dan Bardas, a fost lovit violent in zona fetei, dupa care a incasat pumni si picioare venite din toate partile.

Interlopii erau nemultumiti de onorariile incasate de notar in urma unor promisiuni de vanzare cumparare, iar indivizii venisera sa recupereze banii.

„M-am trezit cu ei in birou. Erau vreo cinci sau sase. Erau nemultumiti de onorariile de la niste promisiuni de vanzare-cumparare. Au inceput sa ma loveasca, sa ma ameninte ca ma omoara, iar apoi unul dintre ei m-a lovit din spate, iar altul din fata, de mai multe ori. Au spart tot biroul. Cel care m-a lovit cel mai mult a luat si stampila, iar unul dintre ei a dus-o inapoi”, a declarat Vio Panduru pentru pressalert.ro.

Agresorii au reusit sa fuga inainte de sosirea politistilor si jandarmilor, insotiti de un echipaj de luptatori de la detasamentul de interventie rapida. Notarul a fost transportat la spital, unde a primit ingrijiri medicale, avand nevoie de mai muti copci la o arcada.

In conditiile in care semnalmentele agresorilor au fost comunicate anchetatorilor, s-a declansat o operatiune de prindere si tragere la raspundere penala a interlopilor – recuperatori. (G.I.)

One thought on “Atac mafiot la un birou notarial din Timisoara! Notarul Vio Panduru, amenintat cu moartea si batut violent de mai multi interlopi

  1. oare sa ceri jumatate din un salariu pe luna 1500-2000 lei pt un contract pt numai 20 min de munca nu are caracter penal????????/ oare ca un avocat sa ceara cam aceleasi sume pt intocmirea unei actiuni nu are iz penal nu e un atac mafiot asupra cetatenilor??

    nu are caracter penal ca daca nu angajezi un avocat si nu platesti acele sume nu ai nici o sansa in justitie se va tegiversa tot!

    e o rusine acest articol asa cum e prezentat cei mafioti sau interlopi sunt in realitate luptatori pt dreptate!!!

Leave a Reply