Dealeri de cannabis si ecstasy retinuti de procurorii DIICOT Timisoara. O parte din marfa, distribuita cu ocazia unor petreceri private

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Timisoara, impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul BCCO Timisoara, au efectuat, astazi, 27 ianuarie, un numar de 11 perchezitii domiciliare, pe raza judetului Timis, la locuintele unor persoane suspectate de savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de risc si mare risc, in forma continuata, trafic international de droguri de risc si mare risc, in forma continuata, punere la dispozitie, cu stiinta, a unei locuinte, pentru consumul ilicit de droguri si detinere, fara drept, de droguri de risc si mare risc, in vederea consumului propriu.


In cauza s-a retinut faptul ca, in perioada 2019 – 2021, mai multe persoane au procurat droguri din strainatate, iar, dupa introducerea acestora in tara, prin intermediul unor servicii postale si de curierat rapid, le-au distribuit pe raza judetului Timis. O parte dintre substantele stupefiante au fost comercializate in vederea consumului, cu ocazia unor petreceri private.

In urma perchezitiilor, au fost ridicate cantitatile de aproximativ 200 grame cannabis, 5 grame amfetamina, 4 cantare electronice şi 3 grindere cu urme de substante vegetale.

In cursul cercetarilor, au mai fost ridicate 358 de comprimate de ecstasy, 100 de grame de amfetamina si 125 de grame de cannabis.
La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Timisoara au fost conduse, in vederea audierii, un numar de 9 persoane.
Actiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Gruparii Mobile ,,Glad Voievod”.

Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Directia Operatiuni Speciale. (V.E.)

Leave a Reply