Sesiune de informare a agentilor economici privind legislatia muncii in contextul pandemiei de Covid-19, organizata de CCIA Timis si ITM Timis (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis si Inspectoratul Teritorial de Munca Timis, sub egida Institutiei Prefectului Judetul Timis, organizeaza in data de 16 februarie 2021, ora 10, un seminar de instruire a angajatorilor privind modul concret in care trebuie aplicate noile acte normative intrate in vigoare in 2021.


Vor fi abordate urmatoarele teme:

  • Modificari ale Codului Muncii;

  • Legea nr. 81/2018 privind reglementarea activitatii de TELEMUNCA si Legea nr. 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei Covid-19;

  • Reglementari privind Securitatea si Sanatatea in Munca, in mod deosebit accidentele de munca;

  • Hotararea nr. 905/2017 privind Registrul general de evidenta al salariatilor (REVISAL).

Seminarul este sustinut de specialisti ai ITM Timis:  

  • Pavel Kasai, inspector sef

  • Ileana Tomoiaga, inspector sef adjunct – Relatii de Munca

  • Anton Francisc Szasz, inspector sef adjunct – Securitate si Sanatate in Munca

  • Natalia Enii, Expert IT

Seminarul se va organiza pe platforma ZOOM – o platforma gratuita pentru participanti, care nu necesita crearea unui cont.

Participantii vor avea nevoie de un laptop, tableta sau telefon, conexiune la internet si acces la camera si microfon.

Participarea la eveniment este gratuita.

Inregistrarea la seminar se face accesand link-ul de mai jos:

https://zoom.us/meeting/register/tJUpduirrjsjEtzWyZyhmsrXZfIT2qFyEX7f

Dupa inregistrare, paricipantii vor primi un e-mail de confirmare cu informatii privind accesul la eveniment la data si ora specificate.

CCIA Timis organizeaza de peste 20 ani, in colaborare cu serviciile publice deconcentrate din teritoriu, sub egida Institutiei Prefectului Judetul Timis, un program de informare si instruire a agentilor economici cu privire la reglementari europene si nationale in diferite sectoare de activitate,  program ce isi dovedeste eficienta printr-o larga audienta, prin acuratetea informatiilor transmise, dinamismul si interactivivitatea prezentarilor si profesionalismul intervenientilor.

NOTA: Informatii suplimentare la tel: 0372 185 240, e-mail: amilin@cciat.ro, Alina Milin, Directia Relatii Economice Evenimente a CCIA Timis. (I.P.)

Foto: arhiva

 

Leave a Reply