PE SURSE. Chestorul Alin Petecel revine in fruntea IPJ Timis, dupa ce a condus temporar inspectoratele de politie din Dolj si Arad

Veste buna pentru toti politistii timiseni care se simt reprezentati de catre chestorul Alin Petecel, fostul inspector sef al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Timis, dar destul de rea pentru cei care au acuzat apucaturile dictatorilale ale ofiterului atat de iubit de mai-marii sistemului politienesc din Romania.


Incepand cu data de 3 februarie 2021, Alin Petecel revine la conducerea IPJ Timis, dupa o perioada in care a fost detasat in fruntea IPJ Dolj si, ulterior, IPJ Arad.

Se pare ca protectorii lui Petecel din IGPR au reusit sa-l convinga pe Lucian Bode, noul ministru al Afacerilor Interne, ca perioada in care ofiterul si-a exercitat atributiile de inspector sef departe de casa au contribuit la reeducarea sa manageriala, dupa ce a abuzat de functie si l-a dat afara din politie, pentru cateva zile, pe agentul sef Valer Kovacs.

De altfel, discutiile despre revenirea lui Alin Petecel in fruntea IPJ Timis s-au intetit dupa avansarea acestuia la gradul de chestor, in conditiile in care, la nivel national, doar cateva inspectorate detin in organigrama functii pentru generalii de politie.

Revenirea lui Alin Petecel la conducerea IPJ Timis reprezinta o gura de oxigen pentru seful Sectiei 4 Politie, care si-a dat demisia si apoi si-a retras-o, dupa ce a intrat in conflict cu un agent mai rebel din subordine. (G.I.)

Leave a Reply