SINECURA de partid! Fiica vitrega a ex-ministrului Marcel Vela, promovata intr-o functie guvernamentala cu care nu are nicio legatura. Candidatura sa a fost sustinuta si de Ionut Stroe, logodnicul frumoasei banatence

Desi a pierdut fotoliul de ministru al Afacerilor Interne din cauza unui cadou inedit oferit secretarei sale, pe care a inscris-o discret pe lista persoanelor decorate de presedintele Klaus Iohannis, de 1 Decembrie 2020, banateanul Marcel Vela pare sa nu renunte la traficul de influenta politica pe care-l practica in viata publica.


Dupa tentativa esuata de a-si ajuta fiica vitrega, Andra Sabrina Plesa, 32 de ani, sa castige functia de primar al municipiului Caransebes, aceasta pierzand la scor disputa electorala cu independentul Felix Borcean, fostul ministru de Interne din cabinetul Orban nu s-a dat batut si, in aceste zile, a obtinut o importanta functie guvernamentala pentru protejata sa pe linie familiala.

In urma negocierilor purtate la Bucuresti, in cadrul Biroului Politic National al PNL, pentru functii de secretari de stat, subsecretari de stat si sefi de agentii guvernamentale, Marcel Vela a obtinut o sinecura de toata isprava pentru fiica sa vitrega.

Andra Plesa urmeaza sa fie numita in functia de vicepresedinte al Agentiei Nationale pentru Arii Naturale Protejate, un job guvernamental pentru care, din cate se pare, o recomanda un singur lucru: faptul ca tatal ei vitreg este un vanator impatimit.

Desigur, daca am rasfoi lista cu aptitudini a Andrei Plesa, nu putem ignora faptul ca, in perioada 2016-2020, a fost consilier local in Consiliul Local Caransebes si a facut parte din Comisia pentru servicii publice, comert, agricultura si turism.

Postura care, fireste, putea sa-i deschida ochii si orizontul in privinta ariilor naturale ce trebuie protejate…

Totusi, desi Andra Plesa nu are nicio legatura cu Ariile Protejate, candidatura sa a fost sustinuta cu inflacarare, la varful PNL, si de fostul ministru al Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, cu care fiica vitrega a lui Marcel Vela traieste o frumoasa poveste de dragoste.

De altfel, in urma cu doua saptamani, dupa o vacanta fierbinte petrecuta de cei doi amorezi pe Muntele Mic, deputatul Ionut Stroe i-a oferit iubitei sale inelul de logodna. “Iarna poate fi mai fierbinte decat vara!”, a exclamat Andra Plesa pe pagina sa de Facebook, incantata de alinierea exceptionala a astrelor in viata sa, atat in plan amoros, cat si in cel asa-zis profesional… (Eva Theodorescu)

Leave a Reply