Interlop care teroriza o comuna din Timis, saltat de mascati! Sageteanul Ionut Sarpe, care face parte din gasca Sorin Udrea, acuzat ca a hartuit si santajat o tanara din Arad

Unul dintre cei mai periculosi tineri din comuna Sag, localitate aflata la periferia municipiului Timisoara, a fost saltat de mascatii de la Actiuni Speciale, joi seara, 28 ianuarie, in urma unei descinderi in forta efectuata la domiciliul sau. Operatiunea a fost executata de politisti de la Serviciul Investigatii Criminale din cadrul IPJ Timis, impreuna cu colegi de la Sectia 1 Rurala Arad, care au pus in executare un mandat de retinere emis de procurori, in urma unei plangeri depuse la politie de o tanara din Arad.


Aceasta a reclamat faptul ca, in ultimele trei luni, ar fi primit circa 5000 de mesaje de la Ionut Sarpe, interlopul din comuna Sag, in care era amenintata sa achite o asa-zisa datorie in valoare de 5.000 de euro, bani reprezentand costul unei lucrari de constructie pe care agresorul i-ar fi efectuat-o in gospodarie.

Ionut Sarpe (foto 1, stanga) s-ar fi decis, in urma cu cateva zile, sa recupereze banii si, ajutat de cativa tigani din Deta, s-ar fi deplasat la Arad pentru a recupera banii. Este acuzat de amenintare, hartuire si santaj, infractiuni pentru care risca pana la 7 ani de inchisoare.

Reamintim ca, anul trecut, Ionut Sarpe i-a amenintat pe consilierii locali din Sag, intr-un mesaj video dement postat pe reteaua de socializare a comunei.

“Ba consilieri, caracter 0, pe voi va bat parintii cand intarziati acasa si vreti sa conduceti comuna. Eu cred ca voi sunteti tampiti, lasati-l pe domn primar sa-si faca treaba si cui nu-i convine sa intre pe mine sa le zic de nevestele lor”, a fost mesajul postat de smecher pe Facebook, isprava pentru care a incasat doar o amenda de 1.000 de lei.

De altfel, pentru a arata ca este protejat de liderii lumii interlope din Timisoara, la care ar putea apela oricand pentru a-si pune la punct adversarii, Ionut Sarpe se lauda pe Facebook cu mai multe fotografii, in care apare cu “fratele” Sorin Udrea sau incadrat de liderul interlop Lucian Boncu si de luptatorul de K1 Sasa Marcov. (G.I.)
Leave a Reply