Mandat de arestare preventiva pentru santajistul Ionut Sarpe, din comuna Sag. Micul interlop risca pana la 7 ani de inchisoare, desi este sustinut de numeroase VIP-uri din Timis

Saltat de mascati intr-un dosar de hartuire, amenintare si santaj, Ionut Sarpe, unul dintre interlopii sub acoperire din comuna timiseana Sag, a fost prezentat Judecatoriei Arad cu propunere de arestare preventiva. Se pare ca procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Arad detin probe solide impotriva tanarului santajist, intrucat judecatorul de drepturi si libertati de la instanta aradeana a emis rapid un mandat de arestare pe 30 de zile.


“Admite propunerea de arestare preventiva”, se mentioneaza sec, in incheierea 3/2021, pronuntata in dosarul 1208/55/2021.

Decizia de a-l trimite dupa gratii pe Ionut Sarpe a provocat nedumerirea multor VIP-uri banatene, printre care antrenorul Dan Alexa, pilotul Sergiu Tirla, omul de afaceri Jiva Marcov, “vulturul” Catalin Cazacu, latifundiarul Puiu Minda, primarul comunei Maureni, judetul Caras-Severin, Brian Filimon (foto 2, stanga), dar si alti baieti de frunte ai vietii publice, care stiau ca micul interlop are unele protectii de la actuali sau fosti politisti de la Combaterea Crimei Organizate.

Doar Sorin Udrea, care apare in mai multe fotografii alaturi de Ionut Sarpe, nu este cuprins de regrete, dupa cum ne-a comunicat printr-un mesaj.

“Va rog sa nu-mi mai asociati imaginea cu tot felul de personaje penale. Ce sa fac eu, daca acest Sarpe si-a tapetat Facebook-ul cu poze cu mine? Nu ma intereseaza ce i s-a intamplat, nu face parte din cercul meu de prieteni. Nu mai sunt in tara de aproape cinci ani, stau in Italia, ce mai reprezint eu pentru Timisoara!? Vreau sa fu lasat in pace”, ne-a transmis fostul lider al lumii interlope din Timisoara.

Pe de alta parte, vestea arestarii lui Ionut Sarpe i-a determinat pe unii sa prinda curaj si sa reclame faptul ca au fost “tepuiti” de interlop cu sume de mii de euro, in urma promisiunilor inselatoare de vanzare a unor parcele de teren situate in Sag… (G.I.)

 

Leave a Reply