Flash Cash revine! Iulius Town Timisoara premiaza shopping-ul in tendinte (P)

Piese sic, culori puternice, minimalism si modele unisex. Acestea sunt tendintele din colectiile primavara – vara ale anului 2021, iar daca si tu iubesti sa fii in trend si sa faci cumparaturi de la brandurile din Iulius Town, ai parte de recompense. Astfel, la solicitarea voastra, mult asteptata campanie Flash Cash revine!


Vezi pe www.iuliustown.ro ce ti-am pregatit, iar timp de trei zile, de luni pana miercuri, bucura-te de mai multe cumparaturi!

Cu totii suntem cu gandul la momentele in care gradele din termometre cresc simtitor, natura incepe sa reinvie, iar noi trecem la vestimentatiile cool, colorate, lejere si creative de primavara. Brandurile din Iulius Town au pregatit deja noile colectii, dar te intampina si cu reduceri substantiale la articolele de iarna.

Asa ca, indiferent daca esti o fire eleganta si mereu cocheta sau preferi tinutele casual, este momentul perfect sa faci o vizita in magazinele din Iulius Town pentru un refresh al garderobei.

Poti profita de Flash Cash si pentru a alege cadourile de Valentine’s Day pentru persoana iubita, dar si pentru familie, prieteni si, de ce nu, chiar pentru tine. Include in itinerariul tau magazinele cu articole vestimentare, de unde poti alege tinute care sa-ti puna in valoare personalitatea, iar pentru a le completa, fa o vizita si la brandurile de incaltaminte, care au pregatit colectii surprinzatoare.

Cu propuneri interesante vin si magazinele de bijuterii, cele cu accesorii si produse de ingrijire, parfumeriile, librariile, dar si locatiile din categoria home&deco, iar Iulius Town te rasplateste cu premii.

Astfel, daca vii in perioada 8 – 10 februarie 2021, la centrul de premiere din zona Centrului Info, cu un bon sau mai multe bonuri fiscale pentru cumparaturi de minimum 300 de lei din magazinele Iulius Town, din aceeasi zi, primesti instant un cec cadou in valoare de 50 de lei. 

In fiecare zi se acorda cate 500 de cec-uri cadou, iar regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.iuliustown.ro.

Esti pregatit de Flash Cash? Cumparaturi speciale, cu premii speciale, la Iulius Town! (I.P.)

Leave a Reply