Un fals politist din Arad, retinut de procurori! A fost prins in flagrant in timp ce oprea masini in trafic, echipat in uniforma de rutierist

Un tanar din Arad a fost retinut de procurori si este cercetat penal pentru uzurpare de calitati oficiale, dupa ce a fost prins ca oprea masini din trafic, el purtand uniforma de politist de la Rutiera si avand inclusiv girofar la “autospeciala”, transmite Agerpres.


Suspectul are 22 de ani si este din municipiul Arad, iar in perioada ianuarie – februarie 2021 s-ar fi folosit de documente false si o uniforma cu inscriptii si grade, pentru a opri autovehicule in apropiere de Nadlac, informeaza, vineri, Biroul de presa al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Arad.

„In autoturismul celui banuit au fost descoperite mijloace de avertizare luminoase (girofar, stroboscop), diverse documente si legitimatii”, precizeaza IPJ.

Aradeanul a fost retinut pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat magistratilor Judecatoriei Arad cu propunere de arestare preventiva. (V.E.)

Leave a Reply