Pregateste-te de scoala in magazinele din Iulius Town Timisoara – noi colectii, final sales si premii la cumparaturi (P)

Entuziasmul intoarcerii in banci, emotia revederii colegilor si nerabdarea de a astepta din nou recreatia. Sunt trairile elevilor care se pregatesc pentru intoarcerea la scoala, dupa o perioada lunga de cursuri online. Un refresh al garderobei, incaltari de sezon si o varietate de rechizite sunt accesibile cu o singura vizita in magazinele din Iulius Town Timisoara.


Reintoarcerea la scoala nu a fost nicicand la fel de asteptata de copii! Iar pregatirea lor necesita cu siguranta o sesiune de shopping.

In magazinele de specialitate din Iulius Town gasesti tot ce are nevoie elevul din familia ta, pentru ca pe rafturi si-au facut loc noile colectii. In plus, inca te poti bucura de reducerile de sezon, dar si de campania Flash Cash, din perioada 8-10 februarie 2021, in cadrul careia sunt premiate cumparaturile.

Tinuta perfecta pentru revenirea la scoala trebuie sa fie trendy! Este exact ceea ce gasesti la Next Kids sau Coccodrillo, dar si in departamentele dedicate copiilor de la H&M, Koton, C&A si Zara.

Comoditatea este un criteriu important in alegerea incaltamintei, insa si designul in tendinte este un „must”. La Big Step, Primigi, CCC si Deichman gasesti perechea perfecta. Echipamentul pentru orele de sport este in modele variate la Hervis Sports, Intersport, Grid si Sport Vision.

Dupa o perioada atat de lunga, in care tableta a fost folosita mai mult decat caietele, copiii au nevoie de o completare a rechizitelor. La Diverta gasesti ghiozdane, penare, caiete şi orice iti doresti pentru ca orele sa fie colorate si sa ai un semestru reusit. Si la Auchan sunt numeroase articole pentru scoala, iar pentru timpul liber, Happy Colour, Noriel, Varuna’s si Hippoland au o multime de jocuri care vor tine antrenata mintea copiilor. Intotdeuna cartile sunt o alegere reusita, iar la Carturesti sugestiile sunt nelimitate.

Nu uita! Daca vii de luni pana miercuri (8 – 10 februarie), la centrul de premiere din zona Centrului Info, cu bonuri fiscale pentru cumparaturi de minimum 300 de lei, din aceeasi zi, primesti instant un cec cadou in valoare de 50 de lei. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.iuliustown.ro. (I.P.)

Leave a Reply