VIDEO. Interventie in forta a unui brav politist, care incatuseaza o tanara care vindea ghiocei “de contrabanda”

O inregistrare video scandaloasa postata, ieri, pe retelele de socializare, in care este surprins modul brutal in care un politist incatuseaza o tanara care vinde ghiocei “de contrabanda”, pe o straduta din Bucuresti, a devenit virala, odata cu trecerea timpului, adunand peste 4.000 de comentarii.


Toate critice la adresa agentilor de politie de la Sectia 2 care au executat “operatiunea ghiocelul”, reusind sa salveze bugetul primariei Capitalei de la un prejudiciu iminent de cativa lei.

Este posibil ca masura incatusarii femeii sa fi fost cauzata de refuzul acesteia de a prezenta actul de identitate, pentru a evita amenda, insa folosirea fortei, in acest caz, arata tendinta oamenilor legii de a fi zmei cu persoanele slabe, fara aparare, si mielusei cand vine vorba despre VIP-uri sau interlopi.

Iata mesajul care insoteste inregistrarea, care surprinde esenta “operatiunii ghiocelul” executate, ieri, de politistii Sectiei 2 Bucuresti.

Dupa ce politistii comunitari au eradicat fenomenul batranelor „traficante” de verdeturi, a venit randul bravilor politisti ai Sectiei 2 Politie sa intervina in forta in cazul unei minore gravide, care isi castiga existenta din vanzarea florilor in intersectiile aglomerate ale capitalei.

Se vede in filmarea alaturata eroismul cu care cei doi agenti de politie intervin pentru stoparea acestei ” infractiuni” deosebit de grave, pentru ca viata in minunata noastra „metropola” sa isi reia cursul firesc.

Va intreb pe dumneavoastra, daca acel agent de politie a avut nevoie de aprox 1min si 30 sec sa incatuseze o minora, ce facem daca se confrunta cu adevarati infractori?

In urma acestei actiuni asa zisii politisti au reusit urmatoarele performante:

  • au procedat la confiscarea unui numar de 15 cosulete cu ghiocei” de contrabanda”,
  • au incatusat si au condus la sediul Sectiei 2 Politie 3 minori (doua fete si un baiat) care au fost agresati fizic si verbal de catre acesti bravi aparatori ai legii.
    Ma intreb oare dupa ce vedeti aceste imagini va simtiti in siguranta si aveti incredere?”, este intrebarea retorica din finalul textului care insoteste clipul video. (V.E.)

6 thoughts on “VIDEO. Interventie in forta a unui brav politist, care incatuseaza o tanara care vindea ghiocei “de contrabanda”

  1. Dacă tânăra graviduță nu o fi vrut să se legitimize la solicitările polițistului sau a fost nesimțită, ce era să facă ”bravul” polițist, să-i cumpere un ghiocel? Nu știu de ce aveți impresia că trebuie să ai 150 kg ca să fii infractor. Sunt sclembere din astea vopsite de 45 kg care nu au nicio problemă să fure din locuințe, din magazine, din buzunare. Deci să înțeleg că periculozitatea unui infractor crește proporțional cu greutatea și mărimea acestuia, iar ca să fii un polițist curajos trebuie să te bați cu cel puțin șapte șantieriști într-o bodegă. Cam asta este mentalitatea…

  2. Polițist curajos? Mă faci să râd! Toți sunt niște p**de care se ascund pe după portiera mașinii când se bat clanurile țigănești cu furci și cu topoare, dar știu să sucească mâna la spate unei femei! Probabil și mizeriile care au comentat mai sus sunt din Miliția Română!

  3. Dragi romani nu mai mergeti dupa fenta , cazul cu ” saraca ” femeie de 21 de ani , care vindea ghiocei e un fas . Politistul de data asta a avut dreptate ” saraca ” vindea ghiocei si era si ”gravida ” nu era nici gravida si nu era decat un antemergator pt sutii de buzunare . Politistii au procedat corect , nu pt ca vindea ilegal si pt ca erau grup infractional organizat . L-ati auzit si pe handicapatul din filmuleti cum zice “uitati politia ” da ba talharule politia era la datorie

  4. Bravo polițistului ca nu s-a lăsat intimidat de “show-ul” tinerei…
    Dacă toți polițiștii arcavea curajul și răbdarea lui, țara ar fi mai curată…

Leave a Reply