Sesiune de informare a agentilor economici organizata de CCIA Timis si DSP Timis privind legislatia in domeniul sanatatii publice (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis si Directia de Sanatate Publica a Judetului Timis, sub egida Institutiei Prefectului Judetul Timis, organizeaza in data de 19 februarie 2021, cu incepere de la ora 12, un  seminar virtual de informare a agentilor economici cu tema:


Noutati legislative in domeniul igienei si sanatatii publice

Vor fi dezbatute aspecte care vizeaza:

  • Norme de igiena si sanatate publica privind mediul de viata al populatiei;

  • Norme de igiena referitoare la unitatiile sanitare;

  • Verificarea periodica de catre Inspectia sanitara de stat judeteana a respectarii conditiilor igienico-sanitare si a structurii spatiilor functionale, tinand cont de profilul de activitate al acestora.

Seminarul va fi sustinut de dr. Flavius Cioca, director executiv al D.S.P. Timis.

Acestea sunt doar cateva dintre subiectele propuse spre a fi abordate. Seminarul se va desfasura intr-o maniera interactiva, sub forma unei sesiuni de intrebari si raspunsuri, fiind recomandata si incurajata transmiterea de intrebari pana cel tarziu marti, 16 februarie, ora 16, astfel incat in cadrul intalnirii sa se raspunda punctual la problemele agentilor economici.

Evenimentul este organizat pe platforma ZOOM – o platforma gratuita pentru participanti, care nu necesita crearea unui cont. Participantii vor avea nevoie de un laptop, tableta sau telefon, conexiune la internet si acces la camera si microfon.

Inregistrarea la eveniment se face accesand linkul de mai jos:

https://zoom.us/meeting/register/tJMrd-6upzsvGNL2i-6QyoSKbTHQ_6lv_wtr

Dupa inregistrare, participantii vor primi un e-mail de confirmare cu informatii privind accesul la eveniment. Link-ul se acceseaza la data si ora seminarului.

Termen de inscriere si transmitere a intrebarilor: 16.02.2021.

Taxa de participare: 150 lei + TVA/persoana.

Participarea este gratuita pentru firmele membre CCIAT.

Seminarul face parte din programul anual de informare si instruire a agentilor economici cu privire la reglementari europene si nationale in diferite sectoare de activitate, organizat de CCIA Timis in colaborare cu serviciile publice deconcentrate din teritoriu, sub egida Institutiei Prefectului Judetul Timis. (I.P.)


NOTA: Informatii suplimentare la tel. 0372 185 285 sau e-mail: ccoroian@cciat.ro, dra Cristina Coroian.

 

Leave a Reply