Finantistii din Timisoara, aviz pozitiv pentru noul director general al Colterm. “Indiscutabil, are expertiza necesara pentru a gasi solutii pentru salvarea societatii de la faliment!”

Aflat in centrul unul scandal public provocat de demagogia cu care USR a castigat alegerile in Timis, fiind acceptati in functii publice doar penalii care au recomandare de partid, noul director de la Colterm Timisoara, Bogdan Nanu, are toate sansele sa-si pune in practica planul prin care crede ca va salva societatea de la faliment.


Concordatul preventiv, o solutie cu care, deocamdata, creditorii societatii nu prea sunt de acord, este sustinut, incognito, de marii experti financiari din Timis, care spun ca Bogdan Nanu are experienta necesara pentru a salva de la faliment societatea care-i incalzeste pe timisoreni.

“Domnul Nanu provine dintr-o familie de intelectuali. Bunicul sau, din cate am inteles, a fost academician, iar tatal sau a condus, o vreme, liceul Economic. Vorbeste fluent limba germana, ca absolvent de Lenau, de unde si empatia cu neamtul Fritz, dar are si sustinerea comunitatii consultantilor financiari.

Toti am pacatuit in tinerete, mai mult sau mai putin, dar asta nu inseamna ca nu am mai avut dreptul la o a doua sansa. Bogdan Nanu a platit pentru ceea ce a facut in urma cu 20 de ani, si-a recunoscut acel exces penal, a dat banii inapoi, dar nu se poate spune ca, de atunci, ar fi perseverat in nelegalitati. Dimpotriva. A colaborat cu firme de renume in expertiza financiara, ceea ce-l recomanda, daca este sa ma intrebati pe mine, ca pe un potential salvator al Colterm”, ne-a declarat unul dintre cei mai importanti consultanti financiari din Timisoara.

Totusi, indiferent de sustinerea venita din mediul economistilor, ultimul cuvant in acest scandal de imagine pentru administratia locala il va avea, ca de fiecare data in urmatorii ani, doar primarul Dominic Fritz. (Eva Theodorescu)

UPDATE. Bogdan Nanu a demisionat din functie.

Leave a Reply