Politia Locala Timisoara atentioneaza firmele sa-si vizeze acordul pentru desfasurarea de activitati comerciale. In caz contrar, amenzi de pana la 2.000 de lei

Pentru a veni in sprijinul comerciantilor de pe raza municipiului, Politia Locala Timisoara reaminteste reprezentantilor de firme ca pana la data de 28 februarie trebuie sa-si vizeze acordul pentru desfasurarea exercitiilor comerciale.


Astfel, potrivit HCL 538/2015 pentru aprobarea Regulamentului privind  conditiile de desfasurare a activitatilor comerciale si de prestari servicii pe raza Municipiului Timisoara acordul pentru desfasurarea exercitiilor comerciale se vizeaza in mod obligatoriu pana la data de 28 februarie a fiecarui an, pentru anul in curs.

Nevizarea acordului corespunde cu lipsa acestuia si se sanctioneaza cu amenzi intre 500 si 2.000 de lei.

Taxa de viza se plateste la casieriile Primariei Municipiului Timisoara sau prin ordin de plata in contul bugetului local, odata cu depunerea documentatiei, operatorul economic neputandu-se considera autorizat decat in momentul vizarii acordului pentru desfasurarea exercitiilor comerciale.

Anul trecut politistii locali au verificat sute de firme, un numar de 122 dintre acestea fiind sanctionate. Si anul acesta vor fi efectuate verificari, motiv pentru care este recomandata intrarea in legalitate cat mai urgent posibil pentru a evita sanctionarea.

Sursa: Politia Locala Timisoara, Biroul Comunicare, Registratura si Evidenta Operativa

Leave a Reply