Gruparea de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara recruteaza candidati pentru scolile de subofiteri. VEZI conditiile de sustinere a examenului

Pentru sustinerea examenului de admitere in cadrul scolilor militare de subofiteri jandarmi, care are loc in luna martie a acestui an, candidatii trebuie sa aiba in vedere elementele de noutate fata de sesiunile de examen anterioare.


Candidatii care solicita recrutarea de catre Gruparea de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timişoara vor depune cererile, personal, la sediul unitatii, in municipiul Timisoara, strada G. Baritiu, nr. 19-21, pana la data de 28 februarie 2021. Dosarul de candidat va fi intocmit pana la data de 10 martie 2021.

Pentru candidatii recrutati de catre Gruparea de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara, evaluarea performantei fizice se va sustine, in perioada 18-24 martie 2021, la Scoala de Pregatire a Agentilor Politiei de Frontiera Oradea, iar proba de verificare a cunostintelor, respectiv testul scris, la sediul unitatii, in municipiul Timisoara, la data de 27 martie 2021.

Examinarea medicala se va realiza in perioada 29 martie – 16 aprilie 2021, pentru candidatii care se incadreaza in numarul de locuri scoase la concurs. Vor fi declarati admisi numai candidatii care sunt declarati apt medical. 

Pentru aceasta sesiune de examene sunt scoase la concurs 200 locuri la Scoala de Subofiteri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Dragasani si 200 locuri la Scoala de Subofiteri Jandarmi „Petru Rares” Falticeni.

Rezultatele finale ale admiterii vor fi aduse la cunostinta candidatilor prin afisare pe site-ul unitatii de invatamant pana la data de 17 aprilie 2021.

Informatiile privind conditiile de participare la concurs si criteriile de recrutare sunt postate pe pagina de internet a unitatii, la adresa www.jandarmeriamobilatimisoara.ro/drupal/node/31. (Gruparea de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara, Compartimentul Informare, relatii publice si cu publicul)

Leave a Reply