Liderul trupei Cargo, internat in stare grava la Spitalul Judetean din Timisoara. Muzicianul a fost testat pozitiv la Covid-19

Membrii formatiei Cargo sunt extrem de ingrijorati in acest zile, dupa ce Adi Barar, fondatorul si liderul celei mai iubite trupe rock din tara, a fost testat pozitiv la Covid-19, iar agravarea starii sale de sanatate i-a determinat pe medicii de la Spitalul Judetean Timisoara, care-l ingrijesc, sa-l interneze la Sectia Anestezie si Terapie Intensiva (ATI).


Starea de sanatate a muzicianului in varsta de 61 de ani, care se afla sub supravegherea medicilor de doua zile, s-a deteriorat brusc, pe fondul unor afectiuni mai vechi, ceea ce a facut necesara transferarea sa la ATI.

“Azi, ziua de joi, il gaseste pe Adi Barar la spital! Suntem ingrijorati pentru situatia in care se afla! Starea lui de sanatate este mai fragila decat ne-am fi putut inchipui, obisnuiti fiind cu un Adi cu o constitutie fizica puternica.

Toate gandurile noastre sunt acum alaturi de el, dorindu-ne totodata ca trecerea prin aceste momente sa fie facuta cu respect si decenta din partea tuturor. Multumim! Va vom tine la curent!”, au transmis colegii de trupa pe pagina de Facebook a formatiei. (G.G.)

Leave a Reply