Vaporasele revin pe Bega! Transportul public de calatori pe canalul care traverseaza Timisoara, functional din 6 martie

Transportul public si de agrement de pe Canalul Bega isi reia activitatea incepand cu data de 6 martie 2021. Cele 7 vaporase au andocat pe platforma special amenajata in depoul Dambovita in luna decembrie a anului trecut, intrand in revizie tehnica.


Vaporasele destinate transportului public si de agrement vor fi scoase la apa in data de 27 februarie, urmand sa fie supuse testelor de rutina pana in 6 martie, data la care va fi reluat transportul public si de agrement pe Bega.

Cu mai multe detalii despre traseu, statii si graficul de circulatie vom reveni saptamana viitoare, urmand ca aceste informatii sa fie afisate in statiile de pe Canalul Bega si pe site-ul oficial al STPT (www.stpt.ro – sectiunea orare).

De asemenea, tot din 6 martie vor fi disponibile pentru publicul calator si cele peste 400 de biciclete si 96 de trotinete, ca alternative la transportul public. Bicicletele vor putea fi ridicate din cele 25 de rastele amplasate in statiile mijloacelor de transport in comun si din alte 9 rastele amplasate pe malul Canalului Bega. Trotinetele vor putea fi ridicate din cele 13 statii special amenajate in Timisoara. (Cosmin Bradu, purtator de cuvant STP Timisoara)

Leave a Reply