Avocatul care a salvat mandatul de primar al Timisoarei al neamtului Dominic Fritz, nominalizat pentru functia de prefect al judetului Timis

Un avocat din Baroul Timis a fost nominalizat pentru functia de prefect, urmand sa fie instalat in functie imediat dupa ce Liliana Onet, actuala reprezentanta a guvernului in teritoriu, se va vindeca complet in urma unui accident ortopedic suferit pe o partie de schi.


Zoltan Nemeth, aparatorul neamtului Dominic Fritz in procesul in care i-a fost contestat mandatul de primar al Timisarei, a fost propunerea USR Timis pentru functia de prefect, iar Biroul National Permanent al partidului a aprobat aceasta nominalizare.

Conform protocolului stabilit de partidele care formeaza coalitia aflata la guvernare, functia de prefect al judetului Timis revine USR PLUS, in timp ce PNL si UDMR stabilesc subprefectii. Liberalii au anuntat deja ca Mircea Bacala va ramane in functie, iar PNL pare-se ca-l va trimite inapoi la varful judetului pe fostul prefect Ovidiu Draganescu.

Zoltan Nemeth, fratele unui celebru pilot de raliu, a candidat din partea USR PLUS Timis atat pentru Camera Deputatilor, cat si pentru Consiliul Judetean Timis. A “castigat” doar un mandat de consilier judetean, insa succesul repurtat in dosarul privind contestarea mandatului de primar castigat la urne de Samuel Dominic Fritz l-a propulsat, dupa cum era de asteptat, in fotoliul de prefect. (Mara Ion)

Leave a Reply