O taximetrista din Timisoara s-a ales cu capul spart, dupa ce a refuzat sa transporte doi betivi. Unul dintre agresori, retinut pentru 24 de ore

O taximetrista din Timisoara a fost agresata de doi indivizi, in noaptea de miercuri spre joi, in urma refuzului de a-i transporta la o adresa indicata de acestia, intrucat erau beti. Incidentul a avut loc intr-o benzinarie, unde femeia a fost atacatav si lovita in cap cu o sticla, motiv pentru care a sunat la 112 pentru a cere ajutor.


„In jurul orelor 02,20, o femeie in varsta de 29 de ani a sesizat prin Serviciul de Urgenta 112 faptul ca ar fi fost agresata de catre 2 barbati pe strada Miresei din municipiul Timisoara, fiind lovita cu un obiect contondent”, au comunicat reprezentantii IPJ Timis.

Politistii s-au deplasat de urgenta la fata locului unde au constatat ca cele sesizate se confirma, iar cei 2 indivizi beti care au atacat-o pe femeie, in varsta de 31 si respectiv 36 de ani, au fost condusi la sediul Sectiei 4 in vederea continuarii cercetarilor.

In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de “tulburarea ordinii si linistii publice” si “lovire sau alte violente”, barbatul in varsta de 31 de ani fiind retinut pentru 24h si introdus in Centrul de Retinere si Arest Preventiv din cadrul IPJ Timis. (V.E.)

Leave a Reply