VIDEO. Fostul director al pietelor din Timisoara, pus oficial sub acuzare pentru santaj si adus la parchet cu catuse la maini UPDATE Ionut Nasleu, plasat sub control judiciar pentru 30 de zile

Ionut Nasleu, fostul director al SC Piete SA Timisoara, a fost pus oficial sub acuzare pentru infractiunea de santaj, dupa audierea sa in dosarul deschis ca urmare a plangerii depuse de un jurnalist. Dragos Bota a sesizat IPJ Timis ca, prin intermediul aplicatiei Whatsapp, a primit mesaje de amenintare si santaj, pentru a renunta sa mai scrie despre fostul sef de la Piete.


In aceasta dupa amiaza, Ionut Nasleu a fost adus la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, avand catuse la maini.

“Voi intra in analele istoriei! Pentru un mesaj in gluma de trei propozitii, intre care una in ghilimele, cu emotion, nu ma astept sa fiu arestat. Dragos Bota a facut plangere si in sase zile s-a mobilizat toata lumea, politia”, a strigat Ionut Nasleu in momentul in care a intrat in cladirea parchetului.

Dupa ce i-a schimbat calitatea in care este cercetat in acest dosar, din suspect in inculpat, procurorul de caz urmeaza sa decida daca va solicita instantei de judecata emiterea unui mandat de arestare pe 30 de zile sau va dispune doar masura preventiva a controlului judiciar. (G.I.)

UPDATE: Procurorul de caz de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara a decis ca Ionut Nasleu sa fie plasat 30 de zile sub control judiciar, perioada in care, printre altele, nu are voie sa paraseasca tara sau sa ia legatura cu Dragos Bota si Iulica Bota.

Leave a Reply