Rockerii din Timisoara, alaturi de Adi Barar in greau incercare pandemica prin care trece. “Suntem alaturi de tine, cu gandurile si rugaciunile noastre!”, ii transmite liderul Pro Musica, Ilie Stepan

Liderul trupei Pro Musica, Ilie Stepan i-a transmis un mesaj de incurajare prietenului sau Adi Barar, fondatorul formatiei Cargo, care trece printr-o perioada dificila a vietii sale, dupa ce s-a imbolnavit de coronavirus si a fost internat in spital.


Agravarea starii de sanatate a rockerului timisorean i-a determinat pe medicii de la Spitalul Judetean sa-l transfere la Terapie Intensiva, unde se fac eforturi deosebite pentru a-i salva viata.

In aceste clipe de grea incercare personala prin care treci, suntem alaturi de tine, Adi, cu gandurile si rugaciunile noastre… clipa de clipa.

Ne dorim din tot sufletul sa depasesti cu bine momentele acestea si sa fi asa cum ai fost in toata viata si cariera ta: UN INVINGATOR.

Multumim si noi personalului medical de la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Timisoara, condusa de domnul prof.dr. Dorel Sandesc, pentru toate eforturile pe care le fac. ROCK ON!“, este mesajul emotionant postat de Ilie Stepan pe retelele de socializare. (G.G.)

Leave a Reply