Si-au pus ROBA in cui! Trei judecatori din Timisoara si un procuror din Faget, eliberati din functii prin pensionare

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat, in ultimele doua sedinte, pensionarea mai multor magistrati din tara, in paralel cu promovarea in functii a altora, care vor lua locul seniorilor. Astfel, incepand cu data de 1 martie 2021, a fost eliberata din functie, prin pensionare, judecatoarea Ramona Loredana Iotcovici, care, o perioada, a ocupat functia de presedinte al Curtii de Apel Timisoara.


Tot de la cea mai importanta instanta banateana va pleca, din 15 martie 2021, Florea Nela-Adelia, delegata in functia de presedinte al Sectiei de contencios administrativ si fiscal a Curtii de Apel Timisoara.

De asemenea, din 22 februarie 2021, a plecat la pensie si judecatorul Chiorean Mihai-Titus, de la Tribunalul Timis, in timp ce, in sedinta de maine, 2 martie, va fi supusa aprobarii si cererea de pensionare a procurorului Papp Ricuta Adriana, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Faget.

La capitolul avansari in functii de conducere, mentionam delegarea judecatoarei Popovici Cristina la sefia Sectiei I civile a Curtii de Apel Timisoara, incepand cu data de 23.02.2021, pana la ocuparea functiei, prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

De asemenea, s-a prelungit  delegarea judecatoarei Roates Adriana-Mirela in functia de presedinte al Sectiei penale a Tribunalului Timis, incepand cu data de 16.02.2021, pana la ocuparea functiei, prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (G.I.)

Leave a Reply