Liliana Onet anunta ca nu mai este prefect de Timis! “Am servit cu cinste si dedicare patria si pe cetatenii judetului Timis”

Penelista Liliana Onet a anuntat, in aceasta seara, ca si-a incheiat cu succes mandatul de prefect al judetului Timis si ca-i doreste succes si multa intelepciune noului reprezentant al guvernului in teritoriu, useristul Zoltan Nemeth.


Desi a suferit un accident la schi care, in ultima perioada, a tinut-o departe de Prefectura Timis, Liliana Onet nu s-a prevalat de concediul medical pentru a amana momentul predarii stafetei de prefect al judetului, cum s-a intamplat in precedentul transfer de mandat, de la PSD la PNL.

Poate si datorita faptului ca domnia sa nu face parte din categoria inaltilor functionari publici si, ca o masura de precautie politica, si-a mentinut postul de jurist de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate.

Astazi, s-a incheiat mandatul meu de prefect al judetului Timis, dupa mai bine de un an. A fost un an greu, poate cel mai greu din istoria Institutiei Prefectului.

Pandemie, inundatii, pesta porcina, alegeri locale si parlamentare, sute de decizii de sedinte si intalniri, mii de telefoane, nopti nedormite si weekend-uri petrecute la serviciu, nenumarate incercari de tot felul…

Chiar daca a fost greu, cred ca am reusit sa fac fata cu brio tuturor acestor situatii, indiferent de problemele aparute.

Sunt mandra si onorata ca am fost prefect in aceasta perioada grea pentru Romania. Asa cum avea obiceiul sa spuna fostul ministru de Interne Ion Marcel Vela, am servit cu cinste si dedicare patria si pe cetatenii Judetului Timis.

Vreau sa multumesc tuturor colaboratorilor mei din structurile MAI, MAPN, dar si din celelalte institutii publice deconcentrate, precum si cadrelor medicale care lupta cu acest virus.

Tin sa multumesc in mod deosebit angajatilor din Institutia Prefectului Judetul Timis care au fost prezenti la datorie de cate ori a fost nevoie.

Regret ca un accident nefericit m-a tinut departe de institutie in aceasta ultima perioada.

Doresc mult succes si multa intelepciune noilor reprezentanti ai Guvernului din Timis. Razboiul cu acest virus nu s-a terminat, dar calea spre lucrurile bune care urmeaza sa se intample este deja batatorita”, spune Liliana Onet in mesajul de bun ramas postat pe pagina sa de socializare.

Liliana Onet a preluat mandatul de prefect al judetului Timis, prin detasare, in 11 decembrie 2019. (Mara Ion)

Leave a Reply