My-K a inaugurat prima locatie fizica din Romania cu produse de ingrijire coreene, in Iulius Town Timisoara (P)

De curand, portofoliul de branduri al Iulius Town a fost completat de My-K, retailer din industria de cosmetice coreene premium. Pasionatii de beauty si skin-care au la dispozitie o gama variata de masti faciale, produse de make-up si pentru ingrijirea pielii si a parului, de la branduri exclusive precum Dr.Jart+, Cosrx, Nacific.


Recent, My-K a deschis prima locatie fizica din Romania la parterul Iulius Town si propune o gama variata de produse de ingrijire coreene sinonime cu inalta calitate si inovatia.

Astfel, timisorenii gasesc aici celebrele masti faciale, ce au revolutionat lumea si care sunt ideale pentru un ten radiant si sanatos, produse de gomaj si exfoliere pentru o piele curata si hidratata, diferite creme hranitoare, cosmetice pentru un make-up de invidiat, produse pentru ingrijirea tenului, a corpului si a parului si diverse accesorii.

Printre brandurile de renume, care se regasesc la My-K se numara: Dr.Jart+, Cosrx, Nacific, Tonymoly, Missha, dar si alte marci consacrate.

Toate produsele skin-care sunt din ingrediente naturale speciale: ginseng, seminte de chia, cartofi sau mucus de melc, si au la baza traditia coreeana ce trateaza cu mare respect frumusetea. Acestora li se adauga tehnologiile inovatoare, astfel ca rezultatul utilizarii produselor coreene nu va trece neobservat, pielea va straluci, iar machiajul impecabil va iesi mereu in evidenta.

My-K este un retailer multibrand si este destinatia perfecta pentru toti iubitorii de produse de skin-care coreene. (I.P.)

Leave a Reply