Masti de protectie incendiate in centrul Timisoarei! Protestul impotriva carantinei s-a transformat intr-o manifestatie anti-Covid

Protestul impotriva carantinarii Timisoarei s-a incheiat cu o simbolica hora a unirii, cu zeci de persoane tinandu-se de maini, nu inainte ca mai multi participanti la manifestatia din centrul orasului de pe Bega sa-si dea foc mastilor de protectie.


Sub sloganul “Fara masca!”, oamenii si-au scos mastile de protectie, le-au aruncat in mijlocul pietei, dupa care, cineva din multime, a aprins focul cu o bricheta.

Ulterior, acest gest de descatusare fata de restrictiile pandemice a fost preluat de alti si alti protestatari, care si-au aruncat mastile pe focul improvizat in mijlocul pietei.

Spre nedumerirea unora dintre postacii de pe retelele de socializare, care au criticat protestul de la Timisoara, nici politia, nici jandarmeria nu au intervenit pentru a aplica amenzi sau pentru a dispersa multimea.

Este un prim semn ca in fruntea Prefecturii Timis a ajuns un politician cerebral, care, probabil, nu a fost de acord cu provocarea manifestantilor si eventuale violente in centrul Timisoarei, cu cateva ore ca orasul sa intre in carantina. (G.G.)

Leave a Reply