DOLIU in lumea rockerilor! Adi Barar, liderul trupei Cargo a fost rapus de coronavirus. “Si de-o fi si eu sa mor/ Nu vreau sa va intristati…”

Adi Barar, fondatorul si liderul trupei Cargo, ramane doar o amintire. Internat la Spitalul Judetean Timisoara, in urma cu doua saptamani, dupa ce a fost testat pozitiv la Covid-19, muzicianul in varsta de 61 s-a luptat cu boala, dar, in cele din urma, a fost invins de virusului ucigas.


Pe fondul unor afectiuni mai vechi, starea sa de sanatate s-a agravat, motiv pentru care, in 25 februarie, a fost transferat la Terapie Intensiva.

Din nefericire pentru sutele de mii de fani din toata tara, astazi, inima unuia dintre cei mai iubiti rockeri a incetat sa mai bata.

“Asa intens cum a trait toata viata pe scena, alaturi de public, inconjurat de gandurile voastre bune, asa a luptat pana azi! Dumnezeu sa te odihneasca, Adi Barar! 15.01.1960 – 08.03.2021.

<Si de-o fi si eu sa mor/ Nu vreau sa va intristati!/ Sa cantati si sa jucati, pana in zori… / Si daca din cand in cand/ O sa ma primiti in gand/ VOI FI APROAPE DE VOI!>”, este mesajul de adio postat pe Facebook de membrii trupei Cargo. (G.G.)

Leave a Reply