Lovitura de teatru la IPJ Timis! Chestorul Alin Petecel revine pe functia de inspector sef, in timp ce comisarul sef Dan Stoicanescu va fi mutat la alta structura de politie

In luptele pentru putere de la varful IPJ Timis se profileaza, deja, un castigator. Nu este comisarul sef Dan Stoicanescu, care a incercat sa castige increderea liderilor politici locali prin incatusarea lui Ionut Nasleu in doar sase zile de la depunerea unei plangeri penale, la fel cum astrele nu s-au aliniat nici pentru Florin Turnagiu sau Aurel Scornea.


Surse demne de incredere ne-au dezvaluit ca, in ciuda tuturor uneltirilor de prin sediile partidelor din Timis, castigatorul cursei pentru fotoliul de sef al IPJ Timis este chestorul Alin Petecel, care revine pe functie.

Aceleasi surse ne-au informat ca, in urma manevrelor de culise prin care a intentionat sa castige aceste jocuri de putere, comisarul sef Dan Stoicanescu nu va mai face parte din echipa manageriala condusa de chestorul Petecel, ci va fi mutat la alta structura de politie.

Este vorba despre Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Timisoara, pe care o va conduce-o cu delegatie.

“Este o premiera in domeniul combaterii crimei organizate, ca un ofiter de cariera care nu are nicio pregatire in domeniu sa fie adus pentru a-i conduce pe specialistii cu zeci de ani de experienta. Aici vorbim de droguri, arme, terorism, nu despre sms-uri de tip santaj. Dar, politicienii de astazi pot orice, de aceea nu ne mai mira nimic”, s-a aratat dezamagit un politist de la BCCO Timisoara.

Deocamdata, aceste schimbari au fost avizate verbal de mai-marii Politiei Romane, au fost transmise in teritoriu la nivel informal, insa inca nu s-a emis nicio decizie scrisa. (G.I.)

4 thoughts on “Lovitura de teatru la IPJ Timis! Chestorul Alin Petecel revine pe functia de inspector sef, in timp ce comisarul sef Dan Stoicanescu va fi mutat la alta structura de politie

  1. Multumes mult fratilor Cristescu pentru ajutorul si increderea acordata pentru a ajunge sef la BCCO Timisoara.Voi ramane loial lor si totodata aspiratilor familiei.

Leave a Reply