Fostul sef al BOS Timisoara, inca trei luni in functia de inspector sef adjunct al IPJ Timis. Comisarul sef Liviu Moroianu ramane in noua echipa manageriala a chestorului Alin Petecel

Avansat in functia de inspector sef adjunct al IPJ Timis, in 11 decembrie 2020, pentru o perioada de trei luni, comisarul sef Liviu Moroianu se pare ca va ramane in echipa manageriala a inspectoratului si in urmatorul trimestru.


Abia revenit pe functia sa de baza, cea de inspector sef al Politiei Timis, chestorul Alin Petecel a decis ca in locul comisarului sef Dan Stoicanescu, care a fost mutat la BCCO Timisoara, sa-l adopte in echipa sa pe Liviu Moroianu.

Astfel, imputernicirea fostului sef al Biroului Operatiuni Speciale (BOS) Timisoara in functia de inspector sef adjunct a fost prelungita, de astazi, cu inca trei luni.

Reamintim ca, dupa o perioada de “pribegie” manageriala, in timpul carora a condus cu delegatie IPJ Dolj si IPJ Arad, chestorul Alin Petecel s-a intors la Timisoara, optand pentru schimbarea adjunctilor sai.

Daca Dan Stoicanescu a plecat la BCCO Timisoara, ramane de vazut daca comisarul sef Aurel Scornea mai ramane in sistem sau isi va duce la bun sfarsit tentativa de pensionare declansata la sfarsitul anului trecut. (G.I.)

Leave a Reply