ANAF supune consultarii publice trei documente strategice! Se asteapta propunerile sau observatiile persoanelor interesate (P)

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a publicat pe site-ul institutional, la rubrica Transparenta decizionala, trei dintre strategiile ce vor fi implementate pe parcursul urmatorilor ani, respectiv  Strategia ANAF pentru perioada 2021-2024, Strategia de digitalizare (2021 – 2025) si Planul de comunicare (2021).


Strategia ANAF 2021-2024 vizeaza doua aspecte majore pentru activitatea organizatiei: digitalizarea institutiei si imbunatatirea serviciilor puse la dispozitia cetateanului.

Totodata, prin acest document programatic ANAF continua sa mentina obiectivele si liniile de actiune legate de prevenirea si combaterea evaziunii fiscale, sa modernizeze cultura organizationala, sa creasca eficienta si transparentizarea rezultatelor institutionale.

Toate partile interesate pot propune sau transmite observatii cu privire la strategiile elaborate de ANAF, la adresa de email presa@anaf.ro.

Ramanem in asteptarea ideilor dumneavoastra, pentru ANAF aceasta reprezinta o noua oportunitate pentru a consolida si imbunatati relatia de parteneriat dintre institutie si cetateni. (I.P.)

Leave a Reply