Inca o personalitate a Timisoarei, rapusa de Covid-19! Directorul Directiei Agricole Timis, Ioan Doru Petanec s-a stins din viata la 64 de ani

O veste trista a indoliat, azi, comunitatea agricultorilor din Timis. Doru Ioan Petanec, directorul Directiei Agricole Timis, profesor universitar la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinarului a Banatului, s-a stins din viata la varsta de 64 de ani.


Conducatorul paorilor din Timis a fost testat pozitiv la Covid-19, internat in spital, insa in ciuda eforturilor depuse de medici, acesta nu a mai putut fi salvat. Dupa moartea socanta a liderului trupei Cargo, Adi Barar, de saptamana trecuta, o alta personalitate a Timisoarei pierde lupta cu cumplitul virus

A mai plecat spre locurile albastre si luminoase ale Cerului inca un reprezentat al lumii largi de agricultori – IOAN DORU PETANEC, directorul Directiei Agricole din judetul nostru.

Dorule, ai plecat prea devreme, ai fi mai avut inca multa treaba aici pe pamant. Dar pacatoasa de boala care a impanzit aproape toata lumea sta in permanenta la panda. Oricand si oricare putem fi atacati fara mila.

Dumnezeu sa te aiba in paza lui, sufletul tau linistit, molcom si impaciuitor sa se odihneasca intr-un loc plin de verdeata, lumina si binecuvantare. Putere si nadejde familiei tale, care avea mare nevoie de tine. Iar noi cei din domeniul agricol, indiferent ce am facut sau ce facem pentru acesti oameni, regretam pierderea unui camarad”, este mesajul de adio transmis de Nicolae Oprea, fost director al Directiei Agricole Timis. (G.G.)

Leave a Reply