Tentativa de OMOR. Un tanar a fost batut cu bestialitate pe o strada din localitatea timiseana Carpinis. Unul dintre agresori, fiul unui interlop cu greutate al Timisoarei

Un incident sangeros care a avut loc, miercuri seara, in jurul orei 23, pe o straduta din localitatea timiseana Carpinis, este anchetat de zor de judiciaristii Postului de Politie Sacalaz, in conditiile in care un tanar in varsta de 21 de ani a fost aproape sa fie ucis in bataie.


Agresorii terorizeaza comuna de mai mult timp, iar oamenii spun ca acestia sunt tolerati de politisti, care, fie le-au aplicat amenzi minore, neplatite vreodata, fie le-au dat avertismente verbale. Iar bataile, taxele de protectie si traficul de droguri au continuat.

“Parca suntem in vestul salbatic!”, ne-a dezvaluit un localnic, care spune ca nimeni nu se poate pune cu batausul Flavius Filon, fiul lui Ion Filon, unul dintre fostii interlopi duri ai Timisoarei, tovaras cu Senciuc, Miky Boxeru’, Olteanu, Torj si alti participanti la “batalia” cu arabii de la Flora.

De altfel, incidentul de miercuri seara a fost provocat chiar de Flavius Filon, care, impreuna cu inca doi tovarasi, Alexandru Juganariu si recidivistul Simion Nicolae Razvan, zis si Baciucu (foto 1), au blocat o masina pe strada si l-au luat la bataie pe sofer. Pasagerul din dreapta, Andrei Constantinescu (foto 2), 21 de ani, angajat la o multinationala din Timisoara, a coborat pentru a incerca sa aplaneze conflictul violent. In acel moment, agresorii s-au napustit asupra sa, calcandu-l, practic, in picioare. Loviturile extrem de dure primite de cel care a incercat sa-si ajute prietenul i-au provocat fracturarea a 5 coaste, cu perforarea plamanului, si fisurarea a 2 inele de la coloana vertebrala.

“Puteam sa raman paralizat. M-au lovit dur cu picioarele, noroc ca mi-am aparat fata. Am incercat sa-l salvez pe prietenul meu, sa-i rog sa-l lase in pace. S-au dezlantuit impotriva mea si m-au lovit in nestire, parca erau drogati. Au fugit cand au inceput sa tipe oamenii. Nu stiu cat am fost in stare de inconstienta”, ne-a declarat Andrei Constantinescu, internat la Spitalul Municipal, Sectia Chirurgie Toracica, unde a suferit o prima interventie chirurgicala.

“Cand am ajuns acolo, unde a fost batut, am crezut ca este mort. Nu misca deloc si-i curgea sange din gura. Am sunat la 112 si a venit o ambulanta. Agresorii fugisera. Ar trebui sa multumim politiei, pentru ca daca si-ar fi facut datoria, nu s-ar fi ajuns aici, sa fie omorati oamenii pe strada.

Parca suntem in vestul salbatic, cu batai, taxe de protectie, droguri. Cei care vor sa se plimbe prin centrul comunei, trebuie sa plateasca taxa de protectie, pentru ca e zona smecherilor. Daca ati vorbi cu oamenii din sat, v-ati ingrozi…

Intr-o dimineata, pe la ora 4, Baciucu mi-a spart toate geamurile. Politistii i-au dat 2.000 de lei amenda, care a ramas neplatita. Nimeni nu se pune cu ei, pentru ca politia nu le face nimic.

Cu o seara inainte de bataie, Baciucu mi-a spart magazinul. Mi-a luat patru cauciucuri noi de Audi, cu tot cu jenti, un monitor, un POS. L-au luat politistii, i-au gasit in masina levierul cu care a spart usa si o cantitate de droguri. Dupa putin timp i-au dat drumu’, iar acesta a venit inapoi si ne-a amenintat, spunand ca o sa vedem noi cine-i Filon. In seara urmatoare, l-au batut de erau sa-l omoare pe Andy. Daca nici acum nu li se intampla nimic, inseamna ca politia romana este mana in mana cu hotii si talharii“, ne-a declarat o verisoara a tanarului batut la Carpinis.

“Ma suna toata lumea, sa ma intrebe cum se simte fiul meu Andy, care a fost batut atat de rau pe strada. Nu pot sa dorm, nu m-am dus nici la serviciu. Puteau sa-l omoare. Il cunosc pe Ion Filon, tatal agresorului, de multa vreme. Nu inteleg de ce vrea ca fiul sau sa-i calce pe urme, sa bata oamenii si sa faca inchisoare. Sunt oamneni rai, care controleaza zona, fara a fi deranjati de politie. Nu inteleg de ce nu sunt arestati, mai cu seama ca acel Baciucu este recidivist, a fost inchis pentru viol si violente. Mi-a spus fina mea din Carpinis ca, in doua zile, a comis trei infractiuni. De aceasta data, pentru tentativa de omor, ar fi trebuit ridicati de politie, pentru a demonstra cetatenilor ca-i protejeaza. Nu s-a intamplat acest lucru, iar comuna ramane, in continuare, la discretia interlopilor”, spune, revoltata, mama tanarului batut, Alina Davie, care locuieste in Florida, SUA.

In ciuda eforturilor noastre, deocamdata nu am reusit sa obtinem si explicatii din partea agresorilor. Vom reveni. (V.E.)

4 thoughts on “Tentativa de OMOR. Un tanar a fost batut cu bestialitate pe o strada din localitatea timiseana Carpinis. Unul dintre agresori, fiul unui interlop cu greutate al Timisoarei

  1. foarte impartial articolul domnule jurnalist, de prezumtia de nevinovatie ati auzit? tentativa de omor anchetata de politia locala sacalaz!?

    atat timp cat un judecator nu a spus ca cei mentionati mai sus sunt traficanti de droguri, criminali, interlopi etc. nu aveti nici un drept sa ii faceti asa.

  2. Doar minciuni, nimic adevărat din articol. Trebuie acest ziar acționat in instanța.

  3. De asta trebuie sa ai citit la tine tot timpul că mai vin interlopi din astea și ai cu ce sa le dai sa fuga că femeile

Leave a Reply