Cum comenteaza Lucian Boncu condamnarea la 12 ani de inchisoare in dosarul de droguri instrumentat de DIICOT Timisoara. “O sentinta aberanta, care seamana cu o executie!”

Condamnat de Tribunalul Timis la 12 ani si o luna de inchisoare in dosarul traficului de droguri de mare risc instrumentat de procurorii DIICOT, fostul luptator Lucian Boncu, liderul unei grupari interlope din Timisoara, spune ca aceasta sentinta seamana mai mult cu o executie de tip comunist, decat cu o pedeapsa justa si echitabila, proportionala cu gravitatea infractiunilor de care este acuzat.


“Nici daca as fi omorat pe cineva nu as fi primit atat. 12 ani de inchisoare pentru consum de droguri? O sentinta aberanta, lipsita de orice temei juridic, nejustificata, atata timp cat eu nu am facut altceva decat sa-mi consum viciul pe banii mei, in casa mea, neexistand vreun prejudiciu sau vreo parte vatamata, in urma activitatilor mele.

Sustin sus si tare ca este o sentinta care, mai mult, seamana cu o executie de tip comunist. Si-au dorit sa ma vada distrus. Nu am ucis pe nimeni, sunt criminali care au omorat oameni si nu au asemenea condamnari. Mai bine, procurorii, cereau sentinta cu moartea si ma impuscau.

In 2021, cand toata lumea tipa dupa dreptate, noi am desfiintat Sectia Speciala pentru a da drumu’, din nou, la abuzurile procurorilor si a judecatorilor.

Mai mult, in cazul meu s-a folosit o alta unitate de masura in evaluarea si judecarea faptelor, pentru ca, in 2009, fiul lui Ion Tiriac a fost achitat pentru acelasi tip de fapte. Tot cocaina si tot consum, in casa lui, alaturi de prieteni.

Nu sunt suparat pe nimeni, doar pe mine, pentru ca am ramas sa traiesc intr-o tara in care abuzurile, excesul de putere, sunt la indemana procurorilor si judecatorilor. Simt ca sunt nedreptatit si sper ca se va face dreptate in apel.

S-a mers pe pedepasa maxima, doar sa ma execute, sa ma distruga de tot, desi la mine nu exista trafic, ci doar consum. Le multumesc tuturor celor care au pus umarul la distrugerea mea”, ne-a declarat Lucian Boncu.

In opinia sa, nu se justifica nici masura complementara a confiscarii apartamentului care apartine mamei sale, din comuna Giroc, intrucat nu l-a pus la dispozitia consumatorilor de droguri, cum sustine procurorul Alex Florenta, cel care a coordonat ancheta in dosar, ci doar si-a primit prietenii apropiati in vizita. (G.I.)

2 thoughts on “Cum comenteaza Lucian Boncu condamnarea la 12 ani de inchisoare in dosarul de droguri instrumentat de DIICOT Timisoara. “O sentinta aberanta, care seamana cu o executie!”

  1. Infectule ….Dacă tot le multumesti, la ce naiba te mai vaiți? Un microb ptr societate, o roaba de kkt, sper sa primești în apel condamnare maxima…

  2. Cu plăcere! Aici una din persoanele cărora le mulțumești ! Te- am blestemat zilnic și ți- am dorit exact ce ai făcut tu sa Primești la schimb … dar bine-nțeles după sufletul și greutatea ta ! Da știm ca te bazezi pe curtea de apel ca știm cu toți de blatul tău Nelutu , ca doar frate su Popescu te a scăpat de pedeapsa cu talos , te a eliberat de frica sa nu răcești de la Corona ! Dar tind sa cred ca îți faci speranțe și ca cine te v-a mai ajuta o sa îți companie la pușcărie ! Tind sa cred ca acum o sa pice alături de tine o alta categorie de oameni! Pai cum n- ai omorât un om? Ești amnezic sau doar mincinos ?! Cu viciul tău,,nevinovat’’ ai omorât un om și ai făcut multe altele ! Tu sa nu uiți ca ai băgat oameni nevinovați la pușcărie … deci blestemele mele continua și aștept mulțumirile și la cealaltă pedeapsa !

Leave a Reply