PE SURSE. Descindere matinala a mascatilor la Carpinis, langa Timisoara, pentru retinerea interlopilor care fac legea in comuna

Desant cu nu mai putin sase masini de politie, printre care si o duba, a fost vazut pe strazile Carpinisului, luni dimineata, in jurul orei 5. Martorii spun ca politistii de la trupele speciale, asa-zisii mascati, i-au cautat pe interlopii care fac legea in comuna, cei care, saptamana trecuta, l-au batut cu bestialitate pe un tanar in varsta de 21 de ani, care a fost transportat la spital, mai mult mort decat viu.


Dupa cum era de asteptat – in conditiile in care in comuna se vorbeste ca batausii ar beneficia de protectia unui important parlamentar de Timis -, agresorii lui Andrei Constantinescu nu au fost gasiti la domicilii. Cine i-a anuntat pe Flavius Filon, Simion Nicolae Razvan si Alexandru Juganariu ca, in dimineata zilei de 29 martie, vor fi ridicati de mascati, nu poate fi decat o “cartita” din politie, care ar trebui sa-si asume toate faradelegile comise de cei trei prin comuna.

Oamenilor le este frica sa vorbeasca, omerta functioneaza, insa cei care mai spun cate ceva, sub protectia anonimatului, acuza autoritatile ca i-au abandonat la discretia bandelor interlope care bat, sparg, jefuiesc, pun taxe de protectie, intr-un cuvant, terorizeaza.

O sa revenim cu un dosar de talharie limpede ca lumina zilei, tergiversat de Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, chiar daca victima are peste 100 de zile de ingrijiri medicale, dar si cu numele comisarului din politie care ar fi responsabil de mai multe “clasari” ale faptelor violente comise de smecherii din Carpinis. (V.E.)

Sursa foto: arhiva

Leave a Reply