Arafat are dreptate! In Timisoara, rata infectarilor cu virusul SARS-CoV-2 a scazut, in ultimile zile, cu aproape un procent. VEZI care sunt focarele de coronavirus la nivelul judetului Timis

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat, recent, sub forma unui compliment pandemic, ca Timisul este singurul judet din tara unde rata imbolnavirilor de coronavirus se afla pe o panta descendenta. Asta, in conditiile in care comandantul operatiunii este in proces cu Asociatia Ho-Re Timisoara si chiar a pierdut un prim proces.


Ultimele bilanturi comunicate de Prefectura Timis se pare ca-i dau dreptate sefului DSU, intrucat rata imbolnavirilor continua sa scada atat in Timisoara, unde a ajuns la 7,64 persoane infectate la mia de locuitori, dupa ce ieri era de 7,92, in timp ce, la nivelul judetului, rata imbolnavirilor a ajuns la 5,84 si continua sa scada.

Pe de alta parte, DSP Timis a anuntat, astazi, ca in tot judetul exista 10 focare active de Covid-19, care se afla in supraveghere epidemiologica.

Cele mai mari focare se afla la Penitenciarul Timisoara si Spitalul de Psihiatrie Jebel, ambele cu cate 19 cazuri confirmate, in crestere de la o zi la alta, apoi o firma privata din Utvin – 12 cazuri, Directia de Evidenta a persoanelor Timisoara – 6 cazuri, firma privata Chisoda – 10 cazuri, Primaria Timisoara – Serviciul Juridic – 4 cazuri, Primaria Peciu Nou – 14 cazuri, Societate Profesionala Notariala Timisoara – 7 cazuri, Primaria Mosnita Noua – 11 cazuri, Primaria Balint – 5 cazuri. (G.G.)

Leave a Reply