Iulius Town Timisoara functioneaza dupa un nou program, cu ample masuri de siguranta! VEZI noul orar, din 02 aprilie 2021 (P)

Incepand din 2 aprilie 2021, programul de functionare al Iulius Town Timisoara va fi in intervalul orar 09 – 18, de luni pana joi, si intre orele 08 si 18, vineri, sambata si duminica. Exceptie face hypermarketul Auchan, care va fi deschis intreaga saptamana intre orele 07.00 si 18.00. Magazinele au pregatit noile colectii de primavara, restaurantele din zona de foodcourt te intampina cu delicii in regim to go, care pot fi savurate pe terasa exterioara, iar pentru siguranta ta mentinem ridicat nivelul masurilor de preventie.


Odata cu implementarea noilor reguli transmise de autoritati, Iulius Town isi actualizeaza programul incepand cu 2 aprilie 2021.

Astfel, in zilele de vineri, sambata si duminica, Iulius Mall va functiona in intervalul orar 08 – 18, pentru ca timisorenii sa se poata bucura de shopping si in prima parte a zilei, iar de luni pana joi, intre 09 si 18.

Exceptie face hypermarketul Auchan, care va fi deschis intreaga saptamana intre orele 07 – 18, iar dupa acest interval, produsele pot fi comandate in sistem delivery.

Restaurantele din foodcourt-ul Iulius Town te asteapta cu preparate delicioase, in intervalul orar 08 – 18, la sfarsitul saptamanii, si intre 09 si 18, de luni pana joi.

Poti comanda burgeri suculenti, paste gustoase, mancaruri traditionale sau deserturi apetisante, in regim to go si le poti savura pe terasa exterioara, sub lumina blanda a soarelui de primavara. Aici ai la dispozitie facilitati pentru igienizarea mainilor, mesele sunt dezinfectate periodic si sunt amplasate la o distanta de cel putin doi metri, iar personalul poarta masti si manusi.

Daca iesi la plimbare in Iulius Gardens, unde primavara isi face simtita prezenta tot mai mult, te poti relaxa la terasele cu deschidere spre Iulius Gardens.

De asemenea, Iulius Town dispune de cea mai mare suprafata de retail din regiune, ceea ce ii asigura un spatiu generos pentru public. Mai mult, Iulius Town are implementat un sistem de de tracking, care permite raportarea densitatii din mall si ajustarea masurilor in functie de aceasta.

In plus, clientii au la dispozitie o platforma video online pentru vizualizarea gradului de ocupare, accesibila pe site – https://www.iuliustown.ro/ro/gradocupare. De asemenea, sistemul de ventilatie functioneaza cu un procent de 100% aer proaspat, fara recirculare.

Pe langa acestea, fluxurile de intrare/iesire sunt reorganizate diferentiat, iar la intrare sunt termoscannere pentru monitorizarea temperaturii, covoare profesionale impregnate cu substante active, dispensere cu dezinfectant si personal instruit pentru a monitoriza respectarea normelor de siguranta. Accesul este permis doar cu purtarea mastii de protectie, iar la intrari sunt amplasate automate de vending cu masti si dezinfectant.

Pentru mentinerea distantarii fizice, capacitatea lifturilor este limitata, fluxul pe scarile rulante si fixe este diferentiat pentru urcare/coborare, iar in zonele de asteptare exista semnalistica ce evidentiaza pastrarea distantei. Se desfasoara actiuni permanente de dezinfectie, inclusiv cele generale prin nebulizare, care actioneaza si pentru sistemele de ventilatie.

Orice alte modificari ale programului vor fi anuntate pe www.iuliustown.ro si pe pagina de Facebook. (I.P.)

 

Leave a Reply