O vila de la marginea Timisoarei, mistuita de flacari! Blocurile din Chisoda, noile oferte “smart” ale dezvoltatorilor imobiliari

Dezvoltatorii imobiliari care construiesc la marginea Timisoarei, in satul Chisoda, au fost surprinsi, marti seara, de izbucnirea unui incendiu la una dintre vilele ridicate, in graba, in zona de tampon cu Girocul.


Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Timis, Elena Megherea, pompierii au fost solicitati sa intervina pentru stingerea focului, in jurul orei 18, la incendiul care a cuprins o casa din lemn.

“La fata locului s-au deplasat de urgenta 5 autospeciale de stingere, o autoscara, un echipaj SMURD si 19 pompieri. De asemenea, a fost alertat si SVSU Giroc.

La sosirea pompierilor la fata locului, incendiul se manifesta violent pe o suprafata de peste 150 mp. Echipajele au intervenit rapid pentru localizarea incendiului si salvarea bunurilor.

Din fericire, nicio persoana nu a necesitat ingrijiri medicale. In acest moment, pompierii lucreaza pentru stingerea focarelor ascunse si pentru inlaturarea efectelor negative ale incendiului”, ne-a transmis ISU Timis. (V.E.)

Leave a Reply