Atac halucinant al senatoarei Diana Sosoaca la primarul german al Timisoarei. “Heil Fritz, un antiroman, va infiinta lagare de exterminare!”

Diana Sosoaca a depus o declaratie politica la Senat in care primarul Timisoarei, Dominic Fritz, este tinta unei acuzatii halucinante: ca este antiroman si ca va infiinta lagare de exterminare. De altfel, avocata data afara din AUR nu este la primul exces de acest fel, cand vorbeste in termeni distrugatori despre primarul german al Timisoarei.


“In acest sens, trebuie sa mentionez Timisoara, oras martir ajuns pe mana lui «Heil Fritz», un antiroman, reprezentant de seama al neomarxismului si globalismului si al noii oranduiri de sorginte neofascista. Acolo nu mai este mult si se infiinteaza lagare de exterminare pentru cei care nu sunt de acord cu Frit si USR“, a spus Sosoaca, in 24 martie, inainte de a-si incropi declaratia politica.

De altfel, declaratia asumata a parlamentarei a fost depusa in scris si va fi publicata in Monitorul Oficial.

De mentionat ca nu este primul atac de acest tip “confectionat” de Sosoaca impotriva primarului Fritz.

“Timisoreni, ati votat un strain, aveti ceea ce meritati, sa va puna numai interdictii“, a spus Sosoaca, la mijlocul lunii martie, la Antena 3. 

La o emisiune din 17 martie, la RTV, avocata a declarat: “Uitati-va la acei oameni de peste 65 de ani vaccinati pe care Heil Fritz ii tine in case. Ambulantele sunt goale si urla doar pentru a panica populatia, disturba linistea si induc oroarea in populatie. Aduceti-va aminte de procesul de la Nurenberg, nazistii au distrus un popor prin instituirea fricii“. (G.G.)

 

Leave a Reply