Contestatia comisarului sef Georgica Alexeev, nemultumit de rezultatul obtinut la concursul de director general al ANP, respinsa! Mai mult, notele sale au fost scazute la reevaluarea probelor

Comisia de solutionare a contestatiilor din cadrul Ministerului Justitiei a solutionat, astazi, contestatia formulata de directorul Penitenciarului Timisoara, comisarul sef Georgica Alexeev, care a fost nemultumit de notele primite la concursul pentru ocuparea functiei de director general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor.


In urma reevaluarii probelor sustinute de Georgica Alexeev in timpul concursului, atat proba interviu, cat si proba practica, membrii comisiei de solutionare a contestatiilor au constatat ca directorul Penitenciarului Timisoara nu numai ca nu a fost nedreptatit de examinatori, ci ca a primit note mai mari decat merita.

Astfel, candidatul de la Timisoara s-a trezit cu ambele note scazute, astfel ca media sa initiala, 7,79, cu care s-a clasat pe locul trei din patru candidati, a devenit 7,70, cu care a “cazut” pe locul patru.

In urma acestui insucces nescontat in momentul inscrierii la concurs, Georgica Alexeev este posibil sa-si activeze dosarul de pensionare. Cel putin, asa se zvoneste in randul angajatilor din Penitenciarul Timisoara.

“A fost extrem de afectat cand a aflat ca nu a castigat concursul pentru functia de director general. Era turbat. Stia ca directorul de la Arad este pupilul Monicai Macovei, dar s-a bazat pe ajutorul masoneriei. N-a fost sa fie…

Spera sa sa-l copieze pe generalul Ioan Bala, adica sa avanseze la conducerea ANP, apoi sa obtina gradul de general si, in final, pensionarea. Diferenta dintre cei doi e ca de la cer la pamant. Bala era nascut sa fie general, pe cand Alexeev o tine tot in concedii medicale.

Dupa arestarea si condamnarea doctorului Posiar de la Spitalul Militar Timisoara, a devenit tot mai greu sa te pensionezi anticipat”, ne-a dezvaluit un angajat din penitenciar, a carui identitate o vom proteja din motive lesne de inteles.

In cazul in care ar fi castigat concursul de director general al ANP, Georgica Alexeev ar fi fost insotit in aventura sa manageriala la conducerea penitenciarelor din Romania, dupa cum spun cunoscatorii din penitenciar, de Mariana Alexeev, care ar fi devenit directorul Directiei Economico-Administrativa si ar i-ar fi propus o avansare si Lilianei Teodorovici, director economic si administrativ, dar si Costel Cralovicean, fin si sofer de comandant. (V.E.)

One thought on “Contestatia comisarului sef Georgica Alexeev, nemultumit de rezultatul obtinut la concursul de director general al ANP, respinsa! Mai mult, notele sale au fost scazute la reevaluarea probelor

  1. Un nenorocit de om, asa merita….sa vadă cum este sa fi furat…el a trucat toate examenele de la penitenciar, au întrat doar cei care i-au dat spaga…o rușine de om, un spagar ordinar …oare de ce nu -l arestează DNA-ul? Incaseaza si ei spaga provenita din angajari?

Leave a Reply